Gazeta de Prahova

Lucrări de amenajare de trotuare, rigole şi şanţuri betonate în Păuleşti

Administrație

Redactia

În momentul de faţă se află în desfăşurare o serie de lucrări menite atât a asigura siguranţa în circulaţia pietonilor, prin amenajarea de trotuare, cât şi eliminarea pericolului de inundare a gospodăriilor populaţiei atunci când plouă abundent, prin  amenajarea de şanţuri betonate sau rigole.

În satul Cocoşeşti se execută lucrări de amenajare de şanţuri, poduri betonate şi ranforsare drum rutier, în timp ce în satul Păuleşti se execută lucrări de amenajare de rigole betonate şi şanţuri pentru preluarea apei pluviale. 

foto: arhivă

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline