Lucrări de întreţinere a spaţiilor verzi în mai multe zone din Ploieşti

Redactia -

Lucrări de întreţinere a spaţiilor verzi în mai multe zone din Ploieşti

Primăria Municipiului Ploiești, prin S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L., continuă activitățile de sezon pentru întreținerea și amenajarea zonelor verzi din oraș.

În cursul acestei săptămâni, activitățile de îndepărtare a vegetației crescute în exces pe domeniul public, respectiv la nivelul spațiilor verzi aferente asociațiilor de proprietari, unităților de învățământ sau în parcurile și grădinile publice ale municipiului se află în derulare.

Astfel, s-a hotărât intensificarea lucrărilor de cosit iarbă și tuns gard viu, ca urmare a dezvoltării excesive a vegetației pe domeniul public al municipiului, situație cauzată de precipitațiile frecvente din ultima perioadă.

Astfel, s-a hotărât intensificarea lucrărilor de cosit iarbă și tuns gard viu, ca urmare a  dezvoltării excesive a vegetației pe domeniul public al municipiului, situație cauzată de precipitațiile frecvente din ultima perioadă.

Programul de lucru specific acestor activități a fost prelungit și în zilele de sâmbătă, graficul de lucru pentru ziua de  vineri, 26 mai a.c., fiind următorul:

Vineri, 26 mai 2023

Cartier Vest: Parc Regele Mihai I al României, peluză și loc joacă str. Eroilor, Eremia Grigorescu bl.79, 82

Centru-Est: asociații proprietari Cartier Mihai Bravu, str. Fântânele, Theodor Aman, str. Ghilcoș, zone verzi Centru Civic, aliniamente str. Democrației

Cartier Nord: peluze C.D. Gherea bl.17, str. Cameliei bl.1, bl.35, loc joacă
str. Brumărelelor și bl.119, prelungirea Găgeni bl.126, 128, aliniamente str. Cameliei.