Lucrări de reparaţii la unităţile de învăţământ

Redactia -

Lucrări de reparaţii la unităţile de învăţământ

Primarul municipiului Ploiești, dl. Adrian Florin Dobre, s-a întâlnit astăzi cu directorii unităților de învățământ ploieștene pentru a discuta despre programul de reparații curente, ce trebuie realizat pentru derularea  în condiții optime a anului școlar 2017-2018.

Primăria Municipiului Ploiești a finalizat procedura de achiziție publica pentru contractarea lucrărilor de reparații curente la unitățile de învățământ preuniversitar.

Municipalitatea  a încheiat cu societățile câștigătoare contracte subsecvente de lucrări de reparații curente, care sunt împărțite pe trei loturi, respectiv: lot 1- colegii/licee, lot 2 – scoli si lot 3 – grădinițe si creșe.

Astfel, pentru școli (lot 2) s-a încheiat contractul de lucrări  nr.16761/2.08.2017, in valoare de 935.294 lei, fără T.V.A, cu Asocierea S.C. Fadmi Prod S.R.L. – S.C. Nicons S.R.L. prin lider de asociere S.C. Fadmi Prod S.R.L;

Totodată, pentru  grădinițe și școli (lot 3) s-a încheiat contractul de lucrări  nr.16762/2.08.2017, în valoare de 826.790 lei, fără T.V.A, cu Asocierea S.C. Fadmi Prod S.R.L. – S.C. Nicons S.R.L. prin lider de asociere S.C. Fadmi Prod S.R.L;

În perioada următoare, se vor emite ordine de începere pentru execuția lucrărilor prioritare, care se vor derula la unitățile de învățământ si care vor viza următoarele tipuri de lucrări: reparații obiecte de joacă, reparații instalații electrice, termice, sanitare, tâmplărie, etc.

După semnarea contractului subsecvent de lucrări pentru licee/colegii  (lot 1), în valoare de 1.062.365 lei, fără T.V.A, cu S.C. Scut Construct S.R.L., se vor emite ordine de începere lucrări si pentru aceste unități de învățământ.

Lucrările de reparații curente se vor executa și după data de 11.09.2017, când se vor realiza în principal lucrări exterioare, cum ar fi: reparații împrejmuiri, hidroizolații, fațade, acoperișuri, s.a., fără a fi afectat procesul de învățământ.

Facem precizarea că, lucrările de reparații curente pentru anul 2017 au fost aprobate prin Hotărârea Consiliului Local nr.198/26.06.2017.