Gazeta de Prahova

Lucrări la Colegiul „Nicolae Iorga” Vălenii de Munte. Toţi elevii vor învăţa de dimineaţă

Administrație

Redactia

Au debutat lucrările de transformare a fostului atelier din curtea interioară a Colegiului Naţional „Nicolae Iorga” într-un nou corp de şcoală. Vorbim de un proiect amplu care va duce la transformarea din temelii a vechii clădiri, neutilizată de foarte mulţi ani, într-un corp de şcoală nou, modern, realizat la standarde europene: cu săli de clasă mari, bine iluminate şi dotate cu mobilier şi aparatură de ultimă generaţie, cu grupuri sanitare noi şi alte facilităţi menite a le asigura elevilor cele mai bune condiţii de studiu.
Este un proiect care, atunci când clădirea va fi finalizată şi dată în folosinţă, va face ca toţi elevii Colegiului Naţional „Nicolae Iorga” să înveţe într-o singură serie, de dimineaţă. Este ştiut faptul că învăţând de dimineaţă, elevii au un randament crescut şi, în plus, după orele de curs au timp suficient pentru a-şi face temele pentru a doua zi, dar şi pentru odihnă şi alte activităţi.

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline