Lucrări la şcolile şi grădiniţele din Ploieşti, pe durata vacanţei de vară. Lista unităţilor cuprinse în program

Redactia -

Lucrări la şcolile şi grădiniţele din Ploieşti, pe durata vacanţei de vară. Lista unităţilor cuprinse în program

Municipalitatea ploieșteană derulează Programul reparații curente, executate la nivelul unităților de învățământ preuniversitar.

Primăria Municipiului Ploiești alocă, anual, fonduri în vederea executării lucrărilor de reparații curente în școlile și grădinițele din oraș.

Aceste lucrări se execută în mod periodic, în scopul asigurării condițiilor optime de exploatare, în siguranță, a clădirilor în care se desfășoară activitatea de învățământ, a întreținerii acestora, precum și a instalațiilor aferente.

 Până în prezent, pentru execuția de lucrări de reparații curente a fost alocată, din bugetul local al Municipiului Ploiești, suma de 5.000.000,00 lei.

De la debutul vacanței școlare au fost finalizate următoarele lucrări la unitățile de învățământ ploieștene:

 

  • Liceul Tehnologic de Transporturi (str. Văleni nr. 44G): reparație exterioară instalație de alimentare cu apă și reparații porți acces imobil din str. Văleni nr. 44G;
  • Școala Gimnazială „Sfântă Vineri” – nivel învățământ preșcolar: reparații obiecte de joacă, mobilier urban și scurgeri canalizare;
  • Grădinița cu program prelungit Crai Nou”: reparații săli clasă și confecționare distribuitor de căldură;
  • Grădinița cu program prelungit „Licurici”: reparație gard;
  • Grădinița nr. 26: reparație gard;
  • Grădinița „Cheița de Aur”: supraînălțare gard și reparație poartă de acces;
  • Grădinița cu program normal nr. 20: reparație canalizare;
  • Școala Gimnazială „George Emil Palade”: realizare instalație de apă caldă;

Totodată, se află în execuție lucrări la: Grădinița cu program prelungit „Dumbrava Minunată”reparație loc de joacă și fațadă, Grădinița cu program prelungit „Rază de Soare”igienizare săli de clasă, cu anexele aferente, Grădinița cu program prelungit nr. 35reparație canalizare, Școala Gimnazială ,,H. M. Berthelot”reparație sală clasă.

Programul Primăriei Municipiului Ploiești de reparații curente în unitățile de învățământ ploieștene este în plină desfășurare și va continua pe toată perioada vacanței școlare.