Lucrări edilitare în Bariera Bucureşti

Redactia -

Lucrări edilitare în Bariera Bucureşti

S.C. Servicii de Gospodărire Urbană SRL aduce la cunoştinţa cetăţenilor că, începând cu data de 14 martie a.c., personalul specializat al societăţii noastre a demarat lucrările de recondiţionare a parapeţilor pietonali de pe podul din zona de sud a oraşului ( B-dul Bucureşti). Acestea constau în repararea şi vopsirea parapeţilor respectivi.

 În acelaşi timp, se derulează lucrări de înlocuire a parapeţilor de siguranţă din aceeaşi zonă, înlocuirea fiind necesară din cauza deteriorării iremediabile a acestora. De asemenea, din cauza condiţiilor nefavorabile, lucrările au fost suspendate temporar, urmând ca acestea să fie reluate atunci când condiţiile atmosferice o vor permite

SC Servicii de Gospodărire Urbană SRL aduce la cunoştinţa cetăţenilor următoarele aspecte:

 

 

 

–   la începutul acestei săptămâni, personalul specializat al societăţii a finalizat lucrările de amplasare a gardului metalic (înălţimea 50 cm) în jurul spaţiilor verzi de pe aliniamente, în zona B-dul Bucureşti (tronsonul delimitat de intersecţia Bariera Bucureşti – pod B-dul Bucureşti). De asemenea, în perioada următoare vor demara lucrările de amplasare a gardului de plasă, cu înălţimea de 1metru, în jurul zonelor verzi aferente asociaţiilor de proprietari, în scopul protejării acestora ;

 

 

 

–   personalul specializat al Compartimentului Spaţii Verzi din cadrul societăţii a derulat lucrări de completare şi plantare a gardului viu precum şi a celorlalte specii de material dendrologic (tuia, ienupăr, semănat gazon) de sezon, pe suprafeţele verzi aferente asociaţiilor de proprietari.

 

Totodată, menţionăm faptul că, pe viitor, societatea noastră intenţionează să amplaseze bolarzi pentru a proteja spaţiile verzi din aliniamente şi preveni parcarea autovehiculelor pe trotuare, în zona respectivă.