Lui Iker Casillas i s-a schimbat partenera de la Cupa Mondială. Robbie Williams, gest obscen de neînțeles!

Dragos Trestioreanu -

Lui Iker Casillas i s-a schimbat partenera de la Cupa Mondială. Robbie Williams, gest obscen de neînțeles!

Înaintea meciului de debut la actuala ediție a Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, două momente au atras atenția în mod deosebit, mai exact cele care i-au avut drept protagoniști pe fostul portar al campioanei europene și mondiale Spania, Iker Casillas, respectiv pe celebrul cântăreț britanic Robbie Williams.

Așa cum am scris în avancronica partidei dintre Rusia și Arabia Saudită, Iker Casillas, actual portar al lui FC Porto, a fost ales pentru a prezenta trofeul ce va fi decernat viitoarei campioane mondiale. Dacă inițial, el trebuia s-o aibă parteneră pe fosta tenismenă din ex-Cehoslovacia, Martina Navratilova, stabilită de mulți ani în Statele Unite ale Americii, ibericul s-a trezit pe gazon alături de… Natalia Vodionova, un superb fotomodel rus, o blondă cu picioare care nu se mai terminau și cu un… decolteu generos! Cu siguranță, înlocuirea mult mai liniștitoarei Navratilova a… speriat-o pe Sara Carbonero, soția lui Iker și mama copiilor acestuia, Martin (4 ani) și Lucas (2 ani)! De ce era mai bine cu Martina? Știe, deja, toată lumea!

După acest moment, a urmat cel al lui Robbie Williams, el susținând un mini-concert mult aplaudat, ca și soprana rusă Aida Garifullina, de altfel. Însă, Williams și-a dat în petec, fiind suprins de camerele de luat vederi cu… degetul mnare de la mână stângă ridicat! Către cine și de ce, numai excentricul star britanic știe!

Foto: www.gsp.ro și www.jurnalulnational.ro (Fox Sports)