Lui Mircea Ionescu Quintus îi place varianta Cioloş pentru şefia PNL

Daniel Dimache -

Lui Mircea Ionescu Quintus îi place varianta Cioloş pentru şefia PNL

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat că un Congres PNL ar trebui să aibă loc anul viitor, aşa cum s-a stabilit, afirmând că îl place foarte mult pe Dacian Cioloş, dar depinde de acesta dacă va vrea să preia şefia PNL.

„Eu am spus de la început că acest Congres trebuie să îl facem aşa cum am hotărât, anul viitor, după ce consolidăm bine teritoriul şi pentru ca până atunci să găsim soluţia conducătorului unic al partidului care nu este o treabă uşoară, care poate să provină din cele două partide sau chiar din afară”, a afirmat preşedintele de onoare al PNL.

El a arătat că preşedintele unic al PNL poate să provină din cele două formaţiuni sau chiar din afară.

Întrebat dacă Dacian Cioloş ar fi o varintă pentru preşedinţia partidului, Quintus a spus că îl place foarte mult pe actualul premier.

“Dacă mă întrebaţi pe mine, mie îmi place foarte mult domnul Cioloş – un ardelean asa cum îl ştiu eu, serios, modest, priceput, dar asta depinde de el dacă vrea sa vină într-un partid şi mai ales la partidul nostru. (…) Dacă mie îmi place aşa de mult domnul Cioloş, înseamnă că l-aş vedea foarte bine în continuarea acestei funcţii importante în ţara noastri”, a arătat Mircea Ionescu Quintus.