Luni, lucrări la rețeaua primară de termoficare zona Gara de Sud Ploiești

Daniel Dimache -

Luni, lucrări la rețeaua primară de termoficare zona Gara de Sud Ploiești

Veolia Energie Prahova (VEP) anunță pentru ziua de luni, 14.02.2022, în intervalul orar 08:00 – 22:00, executarea unor lucrări la rețeaua primară de termoficare care vizează devierea și punerea în funcțiune a unor conducte de termoficare în zona podului de la Gara de Sud. Aceste lucrări se desfășoară în baza unui contract de investiții ale unui partener și sunt executate strict pentru finalizarea lucrărilor de investiții, VEP neavând nicio problemă de furnizare de agent termic pe acest tronson. 

  

Astfel, în cursul zilei de luni, furnizarea cu apă caldă și încălzire va fi întreruptă în intervalul orar 08:00 – 22:00, pentru blocurile arondate următoarelor puncte termice: 3, 5 Sud, 14 Democrației, Uzuc și la modulele termice: Spitalul de Pediatrie Ploiești, Colegiul Spiru Haret, Colegiul de Artă “Carmen Silva”, Grădinița “Crai Nou”, Școala Gimnazială “Radu Stanian”, Inspectoratul Județean de Poliție – Secția 4, în perimetrul străzilor: Mihai Eminescu, Făt Frumos, Veronica Micle, Pajurei, Milcov, Bobâlna, Frăției, Jianu, Democrației și Piața 1 Decembrie 1918. 

 

Echipele operaționale vor lucra în mod dedicat la desfășurarea acestor lucrări pentru minimizarea intervalului de întrerupere în furnizarea cu energie termică.   

Pentru detalii legate de stadiul lucrărilor și alte informații, consumatorii pot contacta Centrul de Apel non–stop al Veolia Energie Prahova, la nr. 0 800 800 255 (gratuit, în rețeaua Telekom) și 0244 408 888 (tarif normal, în orice rețea de telefonie fixă sau mobilă). 

Veolia Energie Prahova