„Lupii” au urcat la munte și, de pe 6 februarie 2018, se întorc la pregătirea de la șes. Al doilea cantonament va fi la Buftea

Dragos Trestioreanu -

„Lupii” au urcat la munte și, de pe 6 februarie 2018, se întorc la pregătirea de la șes. Al doilea cantonament va fi la Buftea

Antrenorul principal al „galben-albaștrilor”, Romulus Ciobanu, și staff-ul tehnic al său, compus din secundul Ciprian Pura, tehnicianul portarilor, Cătălin Grigore, și preparatorul fizic, Marius Haită, au decis care să fie lotul Petrolului ce-a urcat la munte astăzi, 22 ianuarie 2018, pentru primul cantonament. Unul care este găzduit de stațiunea brașoveană Cheile Grădiștei. Astfel, în autocarul clubului găzarilor au urcat 25 de fotbaliști, singurul din lot rămas acasă, pentru o pregătire specială de recuperare deplină, fiind primul căpitan al echipei, Claudiu Tudor.

La Cheile Grădiștei, acolo unde petroliștii vor disputa și două meciuri-test, pe 27 ianuarie, cu Olimpic Cetate Râșnov (Liga a III-a) și pe 31 ianuarie, cu AS SR Brașov (campioana de toamnă a ligii județene locale), s-au pus sub comanda lui Romică Ciobanu și a colaboratorilor săi 14 seniori și 11 juniori: Mirel Bolboașă, Raul Avram, Raul Botezan („U 19”) – portari; Alberto Olaru („U 19”), Jean Prunescu, Paul Antoche, Gabriel Frîncu, Răzvan Catană, Mihai Velisar („U 19”), Valentin Țicu („U 19”), Alexandru Ichim, Marius Chindriș, Nini Popescu, Cosmin Lambru („U 19”), Saim Tudor („U 19”), Alexandru Ciocâlteu, Georgian Păun, Tiberiu Nițescu ( „U 19”), Daniel Cîrjan, Mihai Ene („U 19), Cristian Andor, Fabian Sotir („U 19”), Mario Bratu („U 19”), Mihai Constantinescu („U 19”), Sergiu Arnăutu – jucători de câmp. Sejurul de pregătire din județul Brașov va ține pe data de 2 februarie, iar la întoarcerea acasă, „lupii” vor primi trei zile libere, înainte de al doilea stagiu axat îndeosebi pe amicaluri. Urmează ca ultima parte a antrenamentelor și alte jocuri-test să se desfășoare la Ploiești, dar și diverse localități, în cazul meciurilor.

Deși se zvonise că al doilea cantonament, cel care urma a fi găzduit de Centrul Național de Fotbal al FRF, de la Buftea, ar fi fost anulat și înlocuit cu unul în municipiul de domiciliu, conducerea Petrolului a informat că stagiul din județul Ilfov rămâne așa cum s-a stabilit, adică având startul, cum am scris mai sus, pe 6 februarie și ținând până pe 17 februarie, inclusiv. În acea perioadă de timp sunt programate și cele mai tari partide de pregătire, cu formații din Liga a II-a, FC Argeș Pitești și Chindia Târgoviște, dar și cu Unirea Slobozia, noua grupare, din Liga a III-a, a atacantului găzarilor împrumutat acolo până la finele sezonului în curs, Roland Stănescu. Returul în al treilea eșalon va debuta pe 2-3 martie, atunci când FC Petrolul va oferi replica, la Domnești, Viitorului, club de la care a obținut detașarea până la finalul campionatului a tânărului mijlocaș ofensiv Daniel Ștefan Cîrjan.

Foto: www.fcpetrolul.ro și www.teresport.ro