„Lupii”, în nocturnă la Dinamo. Pe caniculă cu Astra?

Dragos Trestioreanu -

„Lupii”, în nocturnă la Dinamo. Pe caniculă cu Astra?

Liga Profesionistă de Fotbal a dat publicității, astăzi, programul meciurilor și al televizărilor etapelor a VIII-a și a IX-a ale campionatului Ligii I. Dacă, la București, cu Dinamo, pe 22 august 2015, Petrolul va juca de la o oră convenabilă, 21.00, meciul urmând a fi preluat și de Antena 1, nu numai de Look TV, DigiSport și Dolcesport, cu Astra Giurgiu, acasă, opt zile mai târziu, „lupii” vor combate de la 18.30, în direct pe Look Plus, DigiSpo0rt și Dolcesport. Se speră însă că, fiind final de vară calendaristică, canicula să nu mai fie atunci chiar atotstăpânitoare. Așa cum este acum. Dar cine poate anticipa așa ceva?

Cert este că, începând cu partida cu Pandurii, Petrolul are parte de o serie de confruntări infernale, chiar și cea de vineri, 14 august, de la 21.00, cu FC Botoșani putându-se înscrie în aceeași categorie. Asta în pofida faptului că moldovenii – cu o prezență (mai) pasageră în Europa League – au o primă parte de campionat slaba, față de pretenții și lot. Cu siguranță însă, duelurile cu trupe clasate pe locuri de play-off, precum Dinamo și Astra, vor fi extrem de dificile. Iar dacă nu vor apărea și victoriile până atunci, Petrolul ar trebui să fie… Barcelona sau Real Madrid, apoi, pentru a mai prinde obligatoriul loc între primele șase formații ale ierarhiei, la finele sezonului regular!

În altă ordine de idei, meciul de azi dintre CFR Cluj și Petrolul este apreciat, de către LPF, ca fiind unul de risc mediu. La fel ca și celelalte șase dispute, de altfel, din cadrul rundei a VI-a. Cu Dinamo și Astra se va schimba, evident, acest grad!

Foto: www.sportnews.ro