Gazeta de Prahova

„Lupii” – invitații surpriză ai Apei Nova București, la serbarea „Campionilor de azi și de mâine”. AFAN i-a transformat în… electori!

Sport

Dragos Trestioreanu

Deoarece marți, 28 noiembrie 2017, a fost o zi plină pentru fotbaliștii de la Petrolul, noul antrenor principal, Romulus Ciobanu, nu i-a mai scos la antrenament, preferând doar a studia, împreună cu ei, înregistrarea video a meciului cu adversarul din urmă cu trei zile, CSU 2 Craiova. În rest, le-a oferit posibilitatea să se transforme în… electori, jucătorilor înmânându-li-se buletine speciale de vot pentru o anchetă a Asociației Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori (AFAN) din România, având drept scop alegerea superlativelor din fotbalul românesc în anul care se va sfârși peste o lună. În fiecare dintre aceștia, de fapt, AFAN – sindicatul fotbaliștilor din țara noastră – bifează o astfel de festivitate, așa cum fac, de altfel, mulți alții, luni, 4 decembrie, de exemplu, urmând a avea loc, în Pipera, cea a Clubului Sportiv al Jurnaliștilor din România, intitulată „Gala fotbalului românesc”, aflată la ediția a XIX-a.

Dar nu numai pentru așa ceva au sărit „lupii” peste o ședință de pregătire, ci și deoarece, seara, s-au deplasat în capitala țării, la un restaurant din cartierul Regie, „Mia Musica Ristorante”. Acolo unde, Apa Nova București, parte din compania Veolia România, cea din urmă condusă de către partenerul susținător al ACS Petrolul 52, Jorj Mădălin Mihailovici, a găzduit serbarea având următorul generic: „Campionii de azi și de mâine”. Pe parcursul acesteia, fotbaliștii Petrolului au urcat pe scenă, în aplauzele celor prezenți, și au oferit pentru o tombolă 10 mingi și patru tricouri de joc, cu autografele întregului lot. Iar Mădălin Mihailovici a ținut un speech, aflat alături de fotbaliști pe scenă. Show-ul a fost prezentat de vedeta Pro TV, Pavel Bartoș, iar atmosfera – întreținută, pentru o vreme, de Horia Brenciu, binecunoscutul cântăreț oferind un scurt recital, împreună cu bandul său. Iată astfel că, prin intermediul Veoliei, Petrolul devine tot mai cunoscută, din nou, în toată țara!

Foto: www.fcpetrolul.ro

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline