„Lupii” – patru meciuri în 19 zile, cu trei acasă și doar unul în deplasare. Toate vor fi la TV și în nocturnă!

Dragos Trestioreanu -

„Lupii” – patru meciuri în 19 zile, cu trei acasă și doar unul în deplasare. Toate vor fi la TV și în nocturnă!

Federația Română de Fotbal, prin Comisia de competiții, de comun acord cu televiziunile care posedă drepturile exclusive de transmisie a meciurilor din campionatul Ligii a II-a, a dat publicității programul din etapele a IX-a, a X-a, a XI-a și a XII-a, cu specificarea orelor de desfășurare și cu menționarea partidelor care vor putea fi văzute pe micile ecrane.

FC Petrolul Ploiești va avea un țintar dens de jocuri oficiale în finalul lunii septembrie și până puțin după jumătatea celei viitoare. Astfel, într-un interval de numai 19 zile, Sebastian Ghinga și coechipierii săi vor bifa patru meciuri, deci aproape câte unul la circa 5 zile. De subliniat că toate se vor desfășura la lumina reflectoarelor și vor fi televizate live. De altfel, confruntările de până acum ale „lupilor” și se pare că și cele de pe viitor au fost și vor putea putea fi văzute și de acasă, și de altundeva. Mai neplăcut pentru o serie de suporteri ai „galben-albaștrilor” va fi că toate cele patru dispute ale găzarilor se vor desfășura exclusiv în zile de lucru, dar se speră că orele de debut, 18.00, 17.00 și 19.30, de două ori, le vor permite să ajungă la stadioane, după serviciu.

Iată care va fi programul petroliștilor: vineri, 28 septembrie 2018, ora 18.00, acasă, cu Aerostar Bacău, în runda cu numărul 9, joi, 4 octombrie, 17.00, în deplasare, cu FC Argeș Pitești, în etapa a 10-a, marți 9 octombrie, 19.30, pe teren propriu, cu Luceafărul Oradea, din runda 11, și miercuri, 17 octombrie, tot 19.30 și tot acasă, cu CS Mioveni, în etapa a XII-a. E loc de acumulare a mai multe puncte, chiar dacă argeșenele sunt pe val, iar moldovenii și bihorenii dau semne să-și mai fi revenit după un debut slab de campionat.

Foto: www.fcuniversitateacluj.ro