Gazeta de Prahova

Magazin spart de doi tineri la Vălenii de Munte

Știri

Redactia

Vineri, din cadrul Poliției orașului Vălenii de Munte au fost sesizați de un agent de securitate despre declanșarea alarmei antiefracție dintr-un magazin din oraș.

În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat agenții de siguranță publică, care au constatat faptul că persoane necunoscute ar fi sustras două boxe audio portabile.

Polițiștii au depistat în scurt timp persoanele bănuite de comiterea faptei (doi tineri de 20 de ani, unul din comuna Dumbrăvești, cel de-al doilea din comuna Vărbilău), care ar fi încercat să fugă cu cele două boxe sustrase pe linia de cale ferată din apropierea stației C.F.R. Vălenii de Munte.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, iar în urma probatoriului administrat în cauză, s-a dispus continuarea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în prezent cei doi aflându-se sub control judiciar. 

foto:arhiva

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline