Măgurele. Încep lucrările la cel mai frumos parc de relaxare şi agrement de pe Valea Teleajenului

Mihai Ciobanu -

Măgurele. Încep lucrările la cel mai frumos parc de relaxare şi agrement de pe Valea Teleajenului

Cu o întârziere datorată procedurilor extrem de complicate, documentaţiei stufoase şi a duratei întinse de timp necesară organizării licitaţiei, Primăria Măgurele anunţă că a fost adjudecată licitaţia pentru amenajarea parcului de relaxare şi agrement al localităţii, iar contractul a fost semnat. Urmează ca în primăvara acestui an, imediat ce vremea va permite, să înceapă şi lucrările.
Este un proiect lansat de către primarul localităţii, Vasilică Diaconu, care va duce la transformarea unui teren viran într-unul dintre cele mai frumoase şi atractive parcuri de relaxare şi agrement de pe Valea Teleajenului. Este vorba despre un parc de relaxare şi agrement cu alei, bănci, locuri de joacă, amifteatru, loc pentru amatorii de role şi skateboard şi multe altele. Acesta va fi amplasat într-o locaţie cu acces facil pentru toţi cetăţenii, în zona DN1A.
„Am gândit acest proiect în urmă cu mai mult timp însă am considerat că nu venise, încă, vremea lui. Am ales ca, mai întâi, să rezolv cele mai mari dorinţe ale cetăţenilor, acelea de a avea apă potabilă în întreaga localitate şi de a avea toate drumurile asfaltate. Aceasta a fost una dintre priorităţile mele din acest mandat şi, cum atât în ceea ce priveşte apa cât şi drumurile lucrurile au fost rezolvate, a venit acum timpul să facem ceva şi pentru petrecerea timpului liber. Am constatat că, de la Vălenii de Munte şi până la Ploieşti, pe Valea Teleajenului, nu există un loc unde oamenii să se relaxeze, să se plimbe, sa urmărească diferite spectacole, să facă sport. Ei bine, la Măgurele se va construi un centru care să le cuprindă pe toate acestea”, ne-a declarat primarul Vasilică Diaconu.