Managerul sportiv al SC FC Petrolul, Marius Nicolae, a ieșit „șifonat” serios după atacul unui bodyguard bulgar!

Redactia -

Managerul sportiv al SC FC Petrolul, Marius Nicolae, a ieșit „șifonat” serios după atacul unui bodyguard bulgar!

Dacă momentul care a declanșat scandul din minutul 43 al meciului amical de pe arena centrală din Razgrad, dintre Ludogoreț, campioana en-titre a Bulgariei, și deținătoarea trofeului Cupa României, SC FC Petrolul Ploiești, și cele ulterioare, de pe teren, au putut fi urmărite pe filmul de 4 minute și 45 de secunde postat pe www.digisport.ro, în schimb, cele de la vestiare au rămas ascunse. Potrivit martorilor oculari, care ne-au povestit de s-a întâmplat acolo, ajuns mai devreme în zona cabinelor, fiind eliminat, ca și Cosmin Moți și Abel Camara, camerunezul Njongo Lebo Priso s-a trezit amenințat de către un bodyguard și de președintele clubului gazdă, Alexandar Alexandrov. S-a spus că ambii ar fi fosr incitați de patronul Ludogorețului, Kiril Domuskiev!

Observându-i pe cei doi bulgari că se îndreptau amenințători spre Priso, managerul sportiv al SC FC Petrolul, Marius Nicolae (Foto: www.fcpetrolul.ro), alias Mario – care a împlinit în acea zi, 6 septembrie 2013, 28 de ani  -, a dat dovadă de mult curaj, deși fizicul nu îl prezintă drept vreun luptător. El s-a interpus între agresori și jucătorul african, din acest motiv riscând și ieșind „șifonat” serios, în urma loviturii aplicate de garda de corp, care l-a pus la pământ și i-a produs julituri la un braț, plus echimoze pe față. Retrași în grabă la vestiare, fotbaliștii Petrolului și antrenorul principal Cosmin Contra s-au baricadat acolo, mai cu sânge rece, cei doi s-au postat în ușa de la cabine și au încercat astfel să preîntâmpine alte incidente. Până la urmă, nu s-a mai întâmplat nimic neplăcut și conflictul a putut să se aplaneze.

Luând la cunoștință despre intenția oaspeților de a nu mai reveni pe teren în repriza a doua, de teamă să nu survină eventuale accidentări, pe acel fond de maximă nervozitate, președintele lui Ludogoreț a amenințat cu reclamații la UEFA! A fost totuși liniștit de către oficialii ploieșteni, care i-au comunicat că vor proceda și ei la fel, dacă va duce până la capăt inițiativa sa. De altfel, tot ceea ce s-a petrecut pe teren și la vestiare, după minutul 43, a fost consemnat în raportul de joc al arbitrului local, Mihail Iordanov. Delegația Petrolului s-a întors imediat acasă, iar Contra a și comandat un antrenament sâmbătă dimineață cu fotbaliștii care au evoluat deloc sau mai puțin la Razgrad. A rămas în urmă regretul că tehnicianul „lupilor” nu i-a putut vedea în Bulgaria și la joc pe fundașul dreapta Marian Dean Beța și pe atacantul ucrainean în vârstă de 22 de ani și înalt de 1,91 metri, Evghen Pavlov, care are o cotă de 400.000 de euro, pe www.transfermarkt.de, aflat în probe. Pavlov a fost internațional „U 19”, „U20” și „U 21” al Ucrainei, pentru care a bifat 28 de jocuri și a înscris cinci goluri. În schimb, a lăsat o bună impresie un alt nou-legitimat, spaniolul stângaci Walter Hernandez Balufo, prezent în multe dintre fazele ofensive ale Petrolul, în prima repriză a meciului amical cu Ludogoreț. Se pare că cel numit și Walter Lee ar fi un bun  înlocuitor al lui Gheorghe Grozav, plecat la Terek Groznâi. Se speră ca și ultimul transferat, fostul internațional uruguayan Juan Angel Albin, să poată să-l substituie, imediat și la același nivel, pe Hamza Younes, scos din joc din cauza unei probleme medicale mai delicate la un genunchi. Tunisianul ar putea reveni, dacă totul decurge bine cu recuperarea sa, abia peste cinci săptămâni de pauză. Altfel, dacă Beța (22 de ani și 1,75 metri, dreptaci) este apreciat la 350.000 de euro, pe www.transfermarkt.de, Albin (27 de ani și 1,79 metri, stângaci) intră direct în topul celor mai cotați echipieri ai Petrolului – cu 2 milioane de euro!