Măneciu:Explicaţia primarului după ce un şofer era să-şi rupă maşina într-o groapă: „Nu am viceprimar”

Redactia -

Măneciu:Explicaţia primarului după ce un şofer era să-şi rupă maşina într-o groapă: „Nu am viceprimar”

Un şofer era gata-gata să îşi rupă maşina într-un şanţ săpat pe stradă – după cum se vede din imaginea alăturată, iar primarul se vaită că nu are viceprimar şi nu are timp să se ocupe de toate problemele din localitate. 

1Se întâmplă la Măneciu acolo unde un om care mergea spre casă a intrat cu maşina într-un şanţ săpat pe strada Giureşti atât de adânc încât roata a intrat aproape cu toată circumferinţa în el. Revoltat de această situaţie inacceptabilă, acesta a postat fotografia pe Facebook, cu următorul mesaj: „E normal așa ceva domnule primar? Câte mașini trebuie să stricam până se vor lua măsuri? Locul incidentului : str. Giuresti. O seara plăcută să aveți, noi nu am avut !”

Care a fost reacţia primarului? Veţi afla în cele ce urmează, acesta postând un comentariu la această fotografie în care dă vina pe… viceprimarul care nu există. Concret, edilul Vasile Cordoş se plânge că localitatea nu are viceprimar, că el are lucruri importante de făcut şi nu poate acoperi întreaga problematică a localităţii.

Iată explicaţia primarului Vasile Cordoş: Bună dimineața, tuturor celor care ați dezbătut acest incident. Va informez ca ,constructorul,Costin Gainus,m-a informat ca a semnalizat șanțul cu banda reflectorizanta,care a fost luată și pusă pe gard, așa cum s-a întâmplat și când am reparat gura de canal, pe str. Mocani,la intrarea din DN1A ,când un binevoitor,a furat barele de fier,pe care era banda reflectorizantă ,dar pentru ca cineva a luat banda, șoferul nu a
vazut,ca era ploaie (dar dacă acolo era un copil sau un c aine mare),primarul e de vina.
Vreau sa va informez,ca primarul Cordos Vasile,nu are vice primar ,care ar trebui sa fie gospodarul comunei și ca eu am de rezolvat proiectele cu pârtia de schi,pentru care ieri am fost la Brașov, la proiectant și azi merg la București cu noile proiecte pentru asfaltarea drumurilor. Așa ca ,va rog sa mă credeți ca nu pot sa cuprind toată activitatea în comună.
Vă mulțumesc pentru înțelegere și va doresc o zi bună tuturor.”