Marea şedinţă PDL, între delfinii lui Udrea şi discoteca Robertei. Află cele mai haioase replici lansate ieri.

Redactia -

Marea şedinţă PDL, între delfinii lui Udrea şi discoteca Robertei. Află cele mai haioase replici lansate ieri.

Ieri, la întâlnirea din Biroul Central al PDL, fragila unitate a partidului s-a destrămat. PDL-iştii au aruncat cu acuze în dreapta şi stânga, ţintele favorite fiind Elena Udrea, Roberta Anastase şi Emil Boc. La finalul şedinţei, întreaga conducere a partidului a demisionat, urmând să se realizeze, duminică, o nouă întâlnire la care urmează a se decide conducerea interimară a partidului. Întrucât Vasile Blaga a declinat ideea numirii sale în această funcţie, toate privirile par a se îndrepta către Mihai Răzvan Ungureanu, care, “oficial” ieşit din PNL, poate oferi partidului acel aer proaspăt de care, conform unora, are nevoie. Lupta la centru este departe însă de a se finaliza, diversele grupuri din interiorul PDL luptând pentru a-şi promova interesele. La şedinţa partidului fusese invitat şi preşedintele Traian Băsescu, care a declinat însă invitaţia, rămânând la Cotroceni, unde avea o întâlnire cu premierul Ponta pe problema reprezentării României la Bruxelles.


Cele mai “autentice” replici şi injurii lansate la congres, mai jos :


Vasile Blaga (către Elena Udrea) : “Ţi-ai pus toţi delfinii în funcţie!”

                        (despre Traian Băsescu) : “Mesia nu mai există. Au fost doi şi unul l-am avut noi”


Dorin Florea (către Roberta Anastase) : “Te crezi la discotecă. Te-am pus şefa Parlamentului să numeri bille, nu să-ţi baţi joc”


Gheorghe Falcă (către conducerea PDL) : “L-aţi scăpat din hăţuri pe Ungureanu. Dacă rămânea prim-ministru, nu se întâmplau toate astea”


Radu Berceanu (către conducerea PDL) : “E ultima şedinţă la care vin, pentru că vă bateţi joc”


Gheorghe Ştefan (către Radu Baconschi) : “Ce te ţii bă de scaun?”

                                (către conducerea PDL) : “Dacă nu plecăm de aici cu o soluţie, putem să plecăm de tot, că nu mai obţinem nici un parlamentar”.