Marele Premiu al Orașului Ploiești la Karting, în weekend. Trafic restricţionat pe Bulevardul Independenţei

Redactia -

Marele Premiu al Orașului Ploiești la Karting, în weekend. Trafic restricţionat pe Bulevardul Independenţei

Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a aprobat solicitarea Asociației Clubul de Karting Electric Ploiești privind restricționarea circulației auto, în contextul bunei desfășurări a Super Cupei României la Karting Electric, Campionatul Național de Karting Electric – eKarting Fras Marele ePremiu al Orașului Ploiești “eKarting City Center”, în perioada 29-30 aprilie a.c., pe Bulevardul Independenței.

 

Astfel, pentru buna desfășurare a evenimentului s-au stabilit următoarele:

 

  • închiderea circulației rutiere pe B-dul Independenței, pe tronsonul cuprins între Monumentul Vânătorilor (sensul giratoriu de la Gara de Sud) – până la sediul Conpet, începând cu ziua de  sâmbătă – 29 aprilie 2023, ora 06.00 și până duminică – 30 aprilie 2023, ora 22.00;

 

  • restricționarea circulației rutiere, în sensul giratoriu de la Monumentul Vânătorilor, duminică – 30 aprilie 2023, în intervalul orar 15.00 – 16.00, pentru desfășurarea festivității de premiere.

 

Totodată, Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a aprobat solicitarea Asociației Clubul Sportiv Petrolul 52 privind restricționarea, sâmbătă, 29.04.2023, în intervalul orar 15.00 – 19.30, a căilor de acces pietonal și rutier, în zona stadionului „Ilie Oană” din Ploiești, pe străzile Stadionului, Alexandru Vlahuță și Mihai Bravu.

 

Măsura este necesară pentru desfășurarea, în condițiile impuse de către Federația Română de Fotbal și Inspectoratul Județean de Jandarmi Prahova “Colonel Alexandru Enescu”, a meciului oficial din cadrul Ligii 1, dintre echipele FC PETROLUL PLOIEȘTI și FC BOTOȘANI,  eveniment sportiv care va avea loc în aceeași zi, începând cu ora 17.00.

 

De asemenea, Comisia Municipală pentru Transport şi Siguranța Circulației a aprobat cererea Universității Petrol-Gaze” Ploiești cu privire la închiderea circulației rutiere, amplasarea unei scene și accesul în parcarea din fața Palatului Culturii, pe strada Erou Călin Cătălin (colț cu B-dul Republicii până la  colț cu str. Emile Zola – zona dintre Palatul Culturii și Palatul Administrativ – intrarea B), începând de joi, 11.05.2023, ora 22.00 și până vineri, 12.05.2023, ora 23.00.

 

Măsurile respective sunt necesare pentru buna organizare a manifestărilor prilejuite de aniversarea a 75 de ani de la înființarea Universității Petrol-Gaze” din Ploiești, precum și a 55 de ani de la înființarea Casei de Cultură a Studenților Ploiești.

Municipalitatea le mulțumește cetățenilor pentru înțelegere și le recomandă să utilizeze, după caz, rutele ocolitoare din zonele amintite.

Foto: Pexels.com