Marius Stan iese, intră (în funcție) Costel Lazăr! Antrenorul principal al Petrolului s-ar putea alege dintre Contra, Moldovan sau Ciobotariu!

Dragos Trestioreanu -

Marius Stan iese, intră (în funcție) Costel Lazăr! Antrenorul principal al Petrolului s-ar putea alege dintre Contra, Moldovan sau Ciobotariu!

În urma unui verdict recent al unei comisii din cadrul FRF, după cum notează www.ziarulprahova.ro, fostul președinte executiv al FC Petrolul Ploiești, Marius Stan, aflat sub contract pentru un sezon cu clubul găzarilor, are de încasat șase salarii din primul semestru al anului în curs, undeva la vreo 20.000 de euro, după ce ar fi fost demis abuziv, în opinia domniei sale. Decizia nu este încă una definitivă, va fi contestată de clubul ploieștean, dar – potrivit aceluiași site local – asta va însemna numai o amânare a plății. Ca urmare a încheierii drepturilor contractuale ale lui Stan cu echipa „lupilor”, a putut fi ales în aceeași funcție, de către Comitetul Director al ACS Petrolul ’52, astăzi, 6 august 2020, prahoveanul Costel Lazăr. Mai precis, cel care, din iarnă și până în prezent, a fost director sportiv, neputând ocupa, de-atunci, un post blocat de către gălățeanul despre care se zice că ar fi renunțat, între timp, să mai candideze la fotoliul de primar din orașul dunărean!

Alte noutăți, dar cu titlu neoficial de data aceasta, ar fi că noul antrenor principal al „galben-albaștrilor” ar putea fi ales dintr-o listă de trei, cu fostul tehnician al primei reprezentative a României Cosmin Contra (liber de contract) în fruntea acesteia, urmat de alți doi ex-internaționali, Viorel Moldovan (ex-Chindia Târgoviște) și Liviu Ciobotariu (ultima oară, selecționer al echipei naționale a Libanului). Se zvonește că, vehiculat ca și înțeles cu conducerea Petrolului pentru un contract, Edward Iordănescu nu ar mai fi în cărțile ocupării acestui post rămas liber după demisia lui Constantin Enache. În ceea ce privește alte eventuale plecări de jucători, căci de sosiri… nici atât, nu a transpirat altceva nou, fiind posibil să se aștepte și instalarea viitorului tehnician!

Foto: www.prosport.ro și www.gsp.ro