Masuri speciale ale poliției prahovene, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai

Daniel Dimache -

Masuri speciale ale poliției prahovene, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai

In perioada 26 aprilie – 2 mai, polițiștii prahoveni intensifică prezența activă pentru asigurarea unui climat de ordine corespunzător minivacanţei ocazionate de Sărbătorile Pascale şi ziua de 1 Mai.
Astfel, vor fi la datorie, în medie, aproximativ 320 de polițiști zilnic, deserviți de aproape 150 de autospeciale, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.
Dintre aceștia, peste 200 de polițiști de ordine publică vor fi angrenați atât măsurile necesare în zona lăcașurilor de cult, precum și în zonele comerciale, turistice si alte locuri aglomerate.
Alți 70 de polițiști rutieri vor actiona pe îndeosebi pe principalele artere de circulație, pentru fluidizarea traficului, precum și pentru prevenirea evenimentelor negative.

„Adresăm tuturor rugămintea să se informeze cu privire la condițiile de trafic anterior unei eventuale deplasări, să respecte indicațiile polițiștilor si să manifeste răbdare și respect în eventualitatea creării unor blocaje de trafic. Nu în ultimul rând, vă dorim Sărbători in liniște si lumină in suflet!”, transmite IJP Prahova.