Medicii cheamă prahovenii să participe la acţiunea de strângere de fonduri destinate achiziţionării de echipamente de protecţie

Daniel Dimache -

Medicii cheamă prahovenii să participe la acţiunea de strângere de fonduri destinate achiziţionării de echipamente de protecţie

Cu toţii cunoaştem situaţia existentă în spitalele din Ploieşti, în care personalul medical, care îngrijeşte pacientii, nu dispune de echipament de potecţie (măşti, vizete, mănuşi şi substanţe dezinfectante). Mai mulţi medici din Prahova au iniţiat o acţiune de strângere de fonduri, ei înşişi fiind primii donatori de bani destinaţi achiziţionării de echipamente atât de necesare în lupta cadrelor medicale cu noul coronavirus.

„Am decis împreună cu câţiva colegi de diverse specialităţi şi prieteni să donăm fiecare, o sumā oricât de mică, cu care să achiziţionăm echipamente necesare pe care să le donăm secţiilor Cardiologie, Chirurgie, Neurochirurgie din Spitalul Judeţean de Urgenţă, cât şi secţiei Boli Interne din Spitalul CFR.
Dacă doriţi să ne fiţi alături, puteţi dona în contul RO33INGB0000999900175887 (RON), deschis la ING Bank, pe numele Niţu Carmen -Iolanda, cu precizarea DONAȚIE- COVID 19-.
Încercăm să finalizăm proiectul luni- 6 aprile 2020.
Daca nu puteţi de această dată, vă mulţumim oricum!”, au transmis iniţiatorii proiectului, medici din judeţul Prahova