Mega lichidare de stoc la AFI Palace Ploieşti

Redactia -

În perioada 5-7 august, AFI Palace Ploieşti dă startul campaniei „Mega lichidare de stoc”, oferind tuturor vizitatorilor discount-uri importante la articolele de primăvară-vară. Astfel, timp de 3 zile, cei care doresc să achiziționeze din magazinele favorite produsele mult visate, o pot face în această perioadă, beneficiind de reduceri de peste 70% şi multe alte surprize.

La fiecare final de sezon, AFI Palace Ploieşti desfășoară campania „Mega lichidare de stoc” și oferă multe opțiuni și avantaje în materie de shopping, având un număr mare de magazine partenere implicate. Și în această vară, vizitatorii centrului comercial se vor putea bucura de o adevărată experiență de shopping și își pot completa garderoba cu cele mai mici costuri. Discount-uri substanțiale vor fi aplicate în cazul hainelor, articolelor de încălţăminte, accesoriilor şi altor produse din AFI Palace Ploieşti.

Toate magazinele incluse în campania „Mega lichidare de stoc” vor folosi o semnalistică specială, pentru a comunica reducerile disponibile şi pentru a fi uşor de reperat de către iubitorii de shopping.

 

Discount-uri mari la branduri cu renume

 

Pasionații de shopping își pot alege, în cele trei zile de reduceri, ținutele ideale din magazinele care au devenit deja un etalon în materie de fashion. Aceştia sunt invitaţi să descopere articolele mult căutate în magazinele înscrise în campanie, printre care se numără: Samsonite, Salamander, Aldo, Optiplaza, Parfois, Il Passo, Kenvelo, TIMEOUT, Cora, Motivi şi Cropp Town. “Mega Lichidarea de Stoc” este o încheiere festivă a campaniei de vară Christmas in July, care, timp de o lună, a oferit vizitatorilor din AFI Palace Ploieşti o multitudine de surprize, premii, discounturi, vouchere, ateliere de creație şi concursuri. De asemenea, astăzi vor avea loc un concert cu Ştefan Bănică Jr şi un spectacol de freestyle pe gheaţă, iar distracţia va continua şi în weekend în parcul de distracţii care va fi amplasat în parcare. Christmas in July a fost sărbătoarea bucuriei, a cadourilor şi a momentelor frumoase petrecute alături de cei dragi, în AFI Palace Ploieşti, în varianta estivală.