Mesaj din Spania de la Mihai Velisar: ”Doamne ajută pe Petrolul! Mi-aș dori să promoveze, are nevoie de această promovare și îi doresc succes”!

Dragos Trestioreanu -

Mesaj din Spania de la Mihai Velisar: ”Doamne ajută pe Petrolul! Mi-aș dori să promoveze, are nevoie de această promovare și îi doresc succes”!

Aflat în Spania, în cantonamentul de pregătire și jocuri cu echipa care l-a transferat definitiv de la FC Petrolul Ploiești, adică Gaz Metan Mediaș, fostul „lup” Mihai Velisar a acordat un interviu în exclusivitate pentru postul de televiziune Telekomsport, un interviu în care nu a uitat să vorbească și despre clubul găzarilor, ca fost produs al defunctului Centru de Copii și Juniori al SC FC Petrolul.

După ce a avut cuvinte de laudă la adresa actualului selecționer al României, prezent la fața locului, ”îi urez baftă domnului Mirel Rădoi, îi mulţumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru mine la echipa națională de tineret şi aşteptăm acum să vedem ce va urma”, apoi la cea a antrenorului principal de la club, cel care l-a adus, de fapt, la Gaz Metan, ”nu mă gândeam la o asemenea ascensiune, iar pentru asta îi mulţumesc domnului Edi Iordănescu că mi-a acordat încrederea necesară, eu crezând că nu l-am dezamăgit„, Velisar s-a referit și la echipa despre care spune că a rămas cea de suflet a lui. ”Doamne ajută pe Petrolul, mi-aș dori să promoveze, are nevoie de această promovare şi îi doresc succes” – a spus Mihai, din Spania. E clar, sângele apă nu se face!

Reamintesc că Mihai Velisar a fost cooptat în lotul noului Petrolul, în vara lui 2016, și a bifat ediția 2016-2017 a campionatului Ligii A Prahova, sezonul 2017-2018 din Liga a III-a și turul 2018-2019 din L2, fiind apoi împrumutat la o divizionară C, SCM Gloria Buzău. Asta deoarece s-a apreciat că postul lui, cel de fundaș stânga, era acoperit de Alexandru Țigănașu. La revenirea la Ploiești, s-a considerat că, în locul lui, va evolua un jucător „U 20”, Valentin Țicu sau Antoniu Manolache. Drept urmare, în vara trecută, președintele executiv de atunci, Marius Stan, l-a detașat la Gaz Metan Mediaș, pentru un întreg campionat.

Dar, oficialul clubului găzarilor a pus în contract și o clauză de transfer definitiv de numai 15.000 de euro, achitată cu ușurință – după câteva luni de la venirea ploieșteanului la Mediaș – de către clubul ardelean! La Gaz Metan, Velisar a avut evoluții bune, a înscris goluri spectaculoase, a dat pase de gol și a fost convocat, drept urmare, de Mirel Rădiu la echipa națională de tineret, la care, cu siguranță, va fi rechemat acum de către un alt fost petrolist, actual selecționer la „U 21”, Adrian Mutu, și el deplasat în Spania, alături de Rădoi.

Foto: www.telekomsport.ro, www.gsp.ro, www.fcpetrolul.ro și www.frf.ro