Gazeta de Prahova

Mesaj dintr-o comună: „Parlamentarii îşi plimbă gagicile în ţări îngrijite, nu în jeg ca la noi”

Știri

Daniel Dimache

Primim pe adresa Gazetei de Prahova, de la cititorii noştri, mesaje privind comunităţile locale în care trăiesc. Publicăm mesajul unui cititor, însoţit de fotografii, dintr-o comună din nordul judeţului, cu menţiunea că există multe localităţi în mediul rural unde, în urma investiţiilor şi spritului gospodăresc, condiţiile sunt similare, dacă nu mai bune, decât cele de la oraş: 

“Stil de viaţă, în anul 2019 în comuna Poseşti, judetul Prahova… în Uniunea Europeană, bineînţeles, doar suntem cetăţeni europeni şi avem dreptul să stăm în noroi şi obligaţii să plătim impozite, taxe…etc.  Ne mai mirăm de ce pleacă tineretul în alte state? Încă vă întrebaţi , de ce rămân satele ţării fără locuitori? Vă întrebaţi ce anume înseamnă a plăti un impozit, ce vrea el să însemne? Încă citiţi gazeta de Poseşti în care vi se spală creierul cu ce se face doar pe hârtie în comuna noastră? Cam aşa trăim la Poseşti în timp ce parlamentarii cer avioane să îşi plimbe gagicile în ţări îngrijite, nu în jeg ca la noi. Distribuiţi!!!”

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline