Mesajul consilierilor PSD pentru primarul Adrian Dobre: „Copiii ploieșteni TREBUIE să facă sport!”

Redactia -

Mesajul consilierilor PSD pentru primarul Adrian Dobre: „Copiii ploieșteni TREBUIE să facă sport!”

COMUNICAT DE PRESĂ

Domnule primar Dobre, copiii ploieșteni TREBUIE să facă sport!

 

Am aflat cu stupoare despre suspendarea activității Clubului Sportiv Municipal. Situația  singurului club sportiv aflat în subordinea municipalității a ținut agenda publică a ploieștenilor astfel încât puteam ușor ajunge la concluzia că sportul a devenit cel mai important subiect din oraș. Bâlbele administrației ploieștene din ultimele trei luni au intrat deja în cotidian.

Săptămâna trecută ati informat ploiestenii, prin comunicate de presă, cum a fost salvată activitatea CSM și de faptul că toate echipele clubului au fost înscrise în campionate, existând speranța unei normalități.

Peste doar câteva zile am constatat că asistăm la o altă minciună marca Adrian Dobre. În realitate, sportivii și antrenorii nu au fost plătiți, iar ieri am aflat că toate secțiile sportive și-au suspendat activitatea.

Suntem consternați de “grija” și de “respectul” pe care le acordați sportivilor din orașul Ploiești și nu putem înțelege cum în lunile de când ați fost ales să păstoriți activitatea municipiului nu ați reușit să găsiți o soluție pentru deblocarea activității CSM. Promisiunile din campania electorală le-ați aruncat deja la coș, domnule primar ! Nu la cel de baschet, ci la cel de gunoi.

Vă solicităm însă să încercați să găsiți soluția pentru ca măcar secțiile pentru copii și juniori, copiii Ploieștiului, să își poată desfășura activitatea. Măcar în ceasul al 12-lea asumați-vă responsabilitatea pentru semnarea documentelor care să rezolve această problemă.

Ințelegem că de sportul de performanță nu vă pasa, deși ar trebui, și că acceptați cu seninătate să văduviți Ploieștiul de spectacolele sportive

Dar copiii TREBUIE să facă sport, TREBUIE să se dezvolte sănătos, TREBUIE să ducă numele Ploieștiului în competițiile sportive.

Altfel, nu înțelegem cum vă veți putea uita în ochii copiilor pentru a le spune că dumneavoastră nu iubiți sportul și nici sportivii !

 

 Grupul consilierilor locali ai PSD Ploiesti

Ploiești,  02 Septembrie 2016