Mesajul prefectului Mădălina Lupea, la eliberarea din funcţie

Daniel Dimache - Politică

Mesajul prefectului Mădălina Lupea, la eliberarea din funcţie

Guvernul PNL a început demiterea prefecţilor fostei guvernări, printre care şi Mădălina Lupea, unul dintre cei mai buni prefecţi pe care i-a avut Prahova.

Mesajul doamnei prefect Mădălina Lupea la eliberarea din funcție, postat pe pagina de facebook a Prefecturii Prahova:

”A fost o onoare pentru mine să îndeplinesc pe rând funcțiile de subprefect, subprefect cu atribuții de prefect și prefect. A fost o provocare în care am pus interesele cetățeanului și ale instituției pe primul loc, o experiență din care am învățat foarte multe, pentru că Instituția prefectului are competențe complexe.
Le mulțumesc colegilor din instituție care mi-au fost mereu alături și cu care am lucrat întotdeauna minunat, membrilor Colegiului prefectural, ai comitetului pentru situatii de urgență, seniorilor din Comitetul de dialog civic și membrilor Comitetului de dialog social și conducerii Consiliului Județean Prahova cu care am colaborat foarte bine mereu. Îi mulțumesc domnului subprefect Emil Drăgănescu care mi-a fost alături aproape trei ani.
Le mulțumesc domnilor primari din județ, cu care, indiferent de culoarea politică, am colaborat bine pentru rezolvarea problemelor cetățenilor.
Totodată mulțumesc presei care a prezentat obiectiv activitatea mea și a instituției, în majoritatea cazurilor. Ușa mea le-a fost deschisă jurnaliștilor în permanență pentru că am considerat necesar să fiu transperentă și am avut încredere în dorința lor de a informa corect populația.
Astăzi, părăsesc această instituție și funcție, mândră că am putut reprezenta Guvernul României și interesele cetățenilor întotdeauna în spiritul legii. Îi urez noului prefect mult succes!”