Meteorologii anunţă ninsoare de Revelion

Redactia -

Meteorologii anunţă ninsoare de Revelion

Meteorologii anunţă că românii vor avea zăpadă de Revelion, în special cei din nordul şi nord-vestul ţării. Cu toate acestea, având în vedere aerul rece care va traversa Europa de vineri, ninsoarea ar putea face o surpriză şi bucureştenilor, dar şi românilor din sudul ţării.

Miercuri- Bucureşti:

In Capitala, minus 2 grade dimineata, putina ceata in primele ore ale zilei dar apoi probabilitate

În ţară:

Mâine sansele de soare ramin semnificative in zonele inalte de deal si de munte dar si in sudul tarii dupa ridicarea ceţii matinale. În restul teritoriului predomină vremea închisă cu ceaţã care în regiunile intracarpatice va fi persistenta si asociatã trecãtor cu burniţã sau fulguialã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Valorile termice depasesc mediile climatologice ale perioadei la munte şi în regiunile extracarpatice si sunt in apropierea acestora in restul teritoriului.
Maximele vor fi cuprinse între 0 grade la Miercurea şi 7 grade frecvent in estul si sudul tarii, chiar 8 grade la Tulcea. Joi – Bucureşti:

Vreme inchisa în Capitala joi , cu ceata dimineata si 0 garde in termometre, cu sanse reduse de soare dar si asa se aduna 6 grade in termometre pina la amiaza.

În ţară:Vremea va fi predominant închisã. Fenomenul dominant va fi ceata de dimineata din zonele de ses, ceata care izolat va persista pe parcursul zilei. Temperatura aerului mai cistiga 1-2 grade la valorile minime dar si la cele maxime chiar daca soarele va fi scump la vedere datorita transportului de aer cald sub care ne vom afla. Maximele pornesc de la 1-2 grade in centrul tarii si ajung la 8 grade in sudest la Slobozia, Constanta si Tulcea.