MFC Ploiești debutează în faza județeană a Cupei României la Minifotbal. Adversara – o nucă tare, Metalul Plopeni

Dragos Trestioreanu -

MFC Ploiești debutează în faza județeană a Cupei României la Minifotbal. Adversara – o nucă tare, Metalul Plopeni

Luni, 6 mai 2019, de la ora 20.40, echipa de minifotbal MFC Ploiești debutează în Grupa B a Cupei LMF Prahova, pe terenul 1 al bazei lui Daniel Chiriță, denumită Kiru Sport. În prima etapă a partidelor din grupele ediției 2019 a competiției KO, MFC va trebui să… spargă o nucă tare, Metalul Plopeni, acest duel fiind precedat, de la 19.50, de confruntarea dintre Ader Ploiești și Fan Courier, mai precis cel dintâi meci din cealaltă grupă, „A”.

Partida opunând MFC-ului pe Metalul, care se va disputa azi în „vedetă”, se anunță una spectaculoasă, deoarece este vorba despre două echipe apreciate ale Campionatului de Minifotbal din Prahova, dar care, deocamdată, nu au arătat chiar tot ce pot, explicație și a locurilor 6 și, respectiv, 8, ocupate în prezent în ierarhie. MFC Ploiești și Metalul Plopeni s-au duelat de două ori, deja, în această ediție de campionat. În tur, MFC s-a impus cu scorul de 5-4, reușitele învingătorilor fiind ale lui Bogdan Anghel (de două ori), Cristian Arnăutu, Eugen Rudaru și Gabriel „Belo” Năstase, iar în retur, Metalul și-a luat revanșa cu vârf și îndesat, având astfel „directele” mai bune, după un sec 4-0!

Despre grupa din care face parte și MFC Ploiești, ca și despre meciul cu Metalul Plopeni de azi, antrenorul deținătoarei trofeului, Gabriel Georgescu, a comentat că „suntem conștienți de importanța competiției și suntem obligați să păstrăm Cupa LMF Prahova în vitrina noastră. Tocmai de aceea, băieții mei știu că obiectivul nostru din meciul cu Metalul Plopeni e unul clar: VICTORIE! Facem parte dintr-o grupă accesibilă, alături de Metalul și de Top Valea Doftanei, ambele clasate imediat mai jos decât noi, dar – fiind o întrecere a surprizelor – ar fi posibil orice! Însă, repet, MFC Ploiesti vrea trofeul și anul acesta!”.

Foto: www.mfcploiesti.hornexpert.com