MFC Ploiești s-a asociat cu Academia de Minifotbal Strejnic, are un nou sponsor tehnic și aduce încă un ex-petrolist

Dragos Trestioreanu -

MFC Ploiești s-a asociat cu Academia de Minifotbal Strejnic, are un nou sponsor tehnic și aduce încă un ex-petrolist

Deși echipa este în vacanța de vară, tânărul antrenor-jucător al echipei de minifotbal MFC Ploiești, Gabriel Georgescu, nu-și permite o zi de relaș, ulterior participării la turneul final al Cupei României desfășurat la Sibiu, la care băieții săi au trecut de grupe.

Cum pregătirea ca la carte a viitorului imediat al MFC Ploiești  nu poate suferi amânare, Gabriel Georgescu a bătut palma, recent, pentru o asociere cu patronatul Academiei de Minifotbal Strejnic, urmând a se face acolo antrenamentele câștigătoarei Cupei LMF Prahova, la minifotbal. Mai mult, tot acolo, Georgescu dorește să organizeze a doua ediție a „Cupei MFC Ploiești și Prietenii”, cea dintâi având loc în sală, la Valea Călugărească, și a fost câștigată de… MFC. La Strejnic, acolo unde s-a antrenat, atunci când combătea în Liga A Prahova, și ACS Petrolul 52, trupa antrenată de Gabriel Georgescu și de preparatorul fizic Florin Ghiță va beneficia de condiții foarte bune de pregătire și de joc, ultimele în cazul partidelor amicale ce se intenționează a fi organizate tot acolo, cele oficiale, după cum se știe, vor fi tot la baza Kiru Sport a lui Daniel Chiriță.

În vederea întăririi lotului de jucători, pentru atacarea unor obiective și mai înalte, Georgescu s-a înțeles deja cu un fost junior al mai sus-amintite Petrolul, Roberto Alecsandru, care va începe antrenamentele cu echipa la începutul lunii august. El a jucat, de fapt, pentru… ambele Petrolul, la SC FC Petrolul în Liga 1, până la desființare, iar la ACS Petrolul 52 – în returul ediției 2016-2017. A prins câteva meciuri în echipamentul galben-albastru la primul eșalon, a și marcat o dată, însă reușita consemnată pe arena Ilie Oană i-a fost anulată în mod eronat! În vârstă de aproape 22 de ani, pe care îi va împlini pe 13 septembrie 2018, Roberto Alecsandru are un frate mai mic, care este în prezent junior la FC Petrolul și se anunță la fel de talentat ca fratele său. Roberto este înscris la Școala de subofițeri Boldești-Scăeni și, una peste alta, e o achiziție foarte bună pentru MFC Ploiești. Fostul fundaș central al „lupilor”, ulterior trecut ca mijlocaș central la Petrolistul Boldești, tot în Liga a IV-a, a mai jucat și Sportul Snagov și CS Balotești, cea dfin urmă recentă adversară amicală a găzarilor.

Tot ca o noutate, formația lui Gabi Georgescu se poate lăuda cu un sponsor tehnic, Sport Suport România, o companie autohtonă producătoare de echipament de profil, cu o vechime de 15 ani. Sport Suport (www.sportsuport.ro) are în portofoliu parteneriate și cu federațiile de handbal și volei, ca și cu formațiile practicante ale sportului cu mingea mică, precum CSM București, Dunărea Brăila, Corona Brașov, HCM Râmnicu Vâlcea, CS Dinamo București, SCM Poli Timișoara, AHC Potaissa Turda și CS Transilvania Brașov. Potrivit noului parteneriat, jucătorii echipei MFC Ploiești, precum și membrii staff-urilor tehnic și administrativ, vor purta echipamente, treninguri și tricouri de prezentare personalizate, purtând însemnele „Sport Suport România”. Cea care este distribuitor și al celebrei firme germane de echipament sportiv Uhlsport, ce deține mărcile Kempa și Uhlsport. Bref, o lovitură de maestru dată de Gabriel Georgescu!

Foto: www.mfcploiesti.hornexpert.ro, www.stirileproprahova.ro și www.telegrama.ro