MFC Ploiești, ultimul meci din 2018 contra echipei patronului bazei sportive care găzduiește campionatul LMF Prahova

Dragos Trestioreanu -

MFC Ploiești, ultimul meci din 2018 contra echipei patronului bazei sportive care găzduiește campionatul LMF Prahova

MFC Ploiești o întâlnește în curând, astă-seară de la ora 20.40, în cadrul etapei cu numărul 9 a Ligii A de Minifotbal din Prahova, într-un meci restant, pe Petrolul 95, concitadina ocupantă a locului al VI-lea și vecină, totodată, în clasament. MFC are un ecart de 1 punct, dar adversara a bifat deja nouă partide.

Ambele trupe, MFC și Petrolul 95, vin după victorii la scor, cea dintâi trecând de Team Alimtex (un joc asupra căruia voi reveni pe larg), cu 10-0, iar cea de-a doua, gruparea păstorită de Daniel Chiriță, patronul bazei sportive care găzduiește confruntările din LMF Prahova, a învins-o pe „lanterna roșie” a ierarhiei, Copacabana Stars Ploiești, cu 8-2! Se anunță astfel un meci frumos la „Kiru Sport”, între două echipe spectaculoase și avide de goluri, ambele având pretenții la primele poziții din clasament. Iar asta deoarece au în componență jucători tehnici și/sau dornici de afirmare.

Înainte de meci, iată cum l-au prefațat trei reprezentanți ai trupei MFC Ploiești: „Ne așteaptă un meci greu, împotriva unui adversar experimentat, pe care sperăm să îl surprindem cu tactica pe care o vom aborda. Băieții sunt constienți de importanta acestui joc și mai hotărâți ca niciodată să bage încă trei puncte în contul echipei noastre, cu ajutorul cărora să ne clasăm pe podiumul Ligii A de Minifotbal Prahova!” (Gabriel Georgescu, antrenor-jucător); „Vom întâlni un adversar dificil, Petrolul 95, o echipă experimentată, cu jucători foarte buni. Sperăm să contracarăm experiența adversarilor, prin ambiție și grupul unit pe care noi îl formăm aici. Am dovedit, în mai multe rânduri, că – atunci când facem așa ceva – e foarte greu să ne stea cineva în cale. Sperăm să facem un meci bun și să ieșim victorioși!” (Eugen Rudaru, mijlocaș); „Ne așteaptă un alt examen important, deoarece întâlnim o echipă bună, experimentată, care o se mobilizeze la maximum pentru a câștiga cele trei puncte puse în joc. Am avut un parcurs foarte bun în ultimele etape și am arătat că avem o echipă care merită să se bată la primele poziții ale calsdamentului. Sunt convins că o să facem un meci foarte bun și o să ieșim victorioși din acest meci, pentru a-i face încă o bucurie antrenorului nostru, Gabriel Georgescu!” (Alexandru Crăciun, fundaș).

De subliniat că MFC Ploiești mai avea de disputat un meci, cel cu SystemBau, echipă la care joacă și Cosmin Lambru, fostul atacant al Petrolului, din Liga a III-a, dar adversarii au motivat, la momentul respectiv, că nu pot onora întâlnirea,  iar asta din cauza condițiilor meteo necorespunzătoare. Urmează ca duelul acesta să aibă loc anul viitor!

Foto: www.mfcploiesti.hornexpert.ro