MFC reprezintă Ploieștiul la Cupa României la Minifotbal. Aproape o sută de participante la Sibiu!

Dragos Trestioreanu -

MFC reprezintă Ploieștiul la Cupa României la Minifotbal. Aproape o sută de participante la Sibiu!

După un sezon bun, încheiat cu adjudecarea unui trofeu, Cupa LMF Prahova 2018, echipa  MFC Ploiești (foto), pregătită de Gabriel Georgescu, a câștigat dreptul de a participa la Cupa României la Minifotbal, care va avea loc în perioada 29 iunie-1 iulie, la Sibiu.

În urbea de pe Cibin, Ploieștiul va fi reprezentat de două echipe, pe lângă deținătoarea trofeului, MFC, va mai participa și Ader, antrenată de Raul Petrescu. În sezonul 2017-2018 al Cupei României la Minifotbal, se vor alinia la start 96 de formații, în premieră absolută pentru această competiție!

Delegația MFC-ului va pleca spre gazda finalei, joi, 29 iunie, urmând ca, vineri, 30 iunie, și sâmbătă, 1 iulie, să dispute meciurile din grupele Cupei României la Minifotbal. Lotul pe care Gabriel Georgescu se va baza la Sibiu este format din următorii sportivi: Mihai Șerban și Mihai Vanghele (portari), Sebastian Miu, Gabriel Năstase, Florin Ghica, Cristian Stan, Cristian Stănescu, Cristian Arnăutu, Dănuț Iancu și Alexandru Crăciun (jucători de câmp). Din delegație, pe lângă jucători și staff tehnic, vor mai face parte și preparatorul fizic Florin Ghiță, cât și partenerii MFC-ului, Iustin Chivu și Daniel Constantin, aceia care au ales să susțină echipa și în Ardeal, așa cum au facut-o și în meciurile din acest sezon. Deplasarea la Sibiu a fost posibilă grație susținerii financiare a firmelor Casa Auto Mecca, Segment Construct și Domotex România.