Miercurea, duminica şi lunea vor juca echipele ploieştene din Liga I în etapele 22 şi 23

Redactia -

Liga Profesionistă de Fotbal şi posturile de televiziune care au cumpărat drepturile de transmisie în direct ale meciurilor din campionatului Ligii I au stabilit datele de desfăşurare şi orele etapelor a XXII-a şi a XXIII-a. Prima, una intermediară, se întinde de marţi, 20 martie 2012, până joi, 22 martie. A doua zi debutează runda următoare, care se va încheia luni, 26 martie.

Dacă miercuri, 21 martie, echipele ploieştene, SC FC Petrolul şi Astra, vor combate una după alta, partida „lupilor” cu  Concordia Chiajna urmând a debuta la 17.00, iar cea a „dracilor”, de pe noul stadion Cluj Arena, cu „U”, va începe două ceasuri mai târziu, ambele fiind preluate de „DigiSport 1”, în schimb, în runda a XXXIII-a nu se va mai întâmpla la fel. Astra va fi gazda formaţiei FCM Târgu Mureş duminică, 25 martie, de la ora 17.00, în vreme ce Petrolul se va deplasa la Piatra Neamţ, pentru a oferi replica trupei Ceahlăului, luni, 26 martie, de la 19.00. Cel dintâi joc va fi transmis în direct de gsptv şi Antena 1, iar al doilea – tot de „DigiSport 1” (foto; www.sigma.pub.ro).

Până atunci însă, team-urile domiciliate în Ploieşti mai trebuie să bifeze disputele din etapa a XXI-a, Petrolul cu „U” Cluj, sâmbătă, 17 martie, ora 19.00, iar Astra – la Bucureşti, cu Steaua, care se spune că revine pe arena din Ghencea, de duminică, 18 martie, de la 20.30.