Miercuri, lucrări la trecerea la nivel cu calea ferată dintre stațiile Zalhanaua – Târgșoru Nou (DJ101A). Trafic deviat

Redactia -

Miercuri, lucrări la trecerea la nivel cu calea ferată dintre stațiile Zalhanaua – Târgșoru Nou (DJ101A). Trafic deviat

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că miercuri 30 august 2023, în intervalul orar 08.00 – 18.00, se vor executa lucrări de înlocuire a dalelor de beton la trecerea la nivel cu calea ferată dintre stațiile Zalhanaua – Târgșoru Nou, la km 24+227, intersecţia DJ 101A cu linia CF Târgoviște – Ploiești Vestcu devierea circulației rutiere pe rută ocolitoare.

Menționăm faptul că, în intervalul orar necesar desfăşurării lucrărilor de întreținere de la trecerea la nivel cu calea ferată, traficul rutier va fi deviat pe ruta ocolitoare DJ 101A – DC 111A – DC 25A – DN 72, și retur.

Rugăm conducătorii auto să respecte restricțiile instituite și semnalizarea rutieră temporară, aceste măsuri având drept scop menținerea condițiilor optime și de siguranță în traficul rutier, în perioada de desfăşurare a lucrărilor, transmite CFR SA.

CFR SA adresează scuzele aferente participanților la trafic și totodată rugămintea de a respecta restricțiile instituite și semnalizarea rutieră temporară în intervalul aferent desfăşurării lucrărilor de la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 24+227, intersecţia DJ 101A cu linia CF Târgoviște – Ploiești Vest.