Minifarm – oferta dincolo de medicamente

Vlad Preda -

Minifarm – oferta dincolo de medicamente

Minifarm – oferta dincolo de medicamente

Unul dintre cele mai apreciate lanturi farmaceutice din Romania este fara doar si poate Minifarm. Cu un capital 100% romanesc, farmaciile sunt deschise in zona de sud-est a tarii si sunt concentrate in doua judete: Constanta si Tulcea. Aici oamenii gasesc mereu un sfat intelept si au parte de unele dintre cele mai bune servicii de pe piata. Mai mult decat atat, preturile practicate sunt cele mai mici in comparatie cu alte branduri existente ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru potentialii clienti.

 

Campanii pentru o sanatate buna

Dar dincolo de oferta de produse farmaceutice, Minifarm vine si cu o serie de campanii menite sa ii ajute pe oameni sa constientizeze importanta bunei functionari a organismului. De-a lungul timpului, doritorii au putut sa isi faca un test EKG in mod gratuit pentru a afla care este starea reala de sanatate a inimii lor. O inima sanatoasa mentine un ritm de viata alert si previne aparatia altor boli. In cazul in care rezulatul nu era unul satisfacator, pacientii erau indrumati sa consulte un medic de specialitate pentru a stabili urmatoarea schema de tratament. Oamenii au fost mai mult decat incantati de aceasta campanile si au venit intr-un numar foarte mare in fiecare zi pentru a beneficia de gratuitatea testului EKG.

 

O alta campanie la fel de importanta este si cea pentru masurarea densitatii osoase. Se stie foarte bine ca femeile trecute de o anumite varsta incep sa aiba carante de calciu si sa intampine tot felul de probleme cu oasele si articulatiile. Cei care doreau sa afle valoarea exacta a densitatii oasoase au putut realiza acest lucru in oricare din punctele farmaceutice Minifarm, acolo unde a existat in permanenta o echipa de profesionisti.

 

Carduri care asigura reduceri substantiale de preturi

Alte oferte menite sa atraga interesul clientilor sunt celebrele carduri. Cu ajutorul acestora, clientii beneficiaza de un discount generos la fiecare noua achizitie. Spre exemplu, cardul de fidelitate ii ajuta pe clienti sa cumpere anumite produse din farmacie mult mai ieftin decat in mod normal, in vreme ce cardul junior este dedicat in exclusivitate piticilor. Problemele de sanatate sunt destul de frecvente, mai ales in randul celor mici fapt pentru care Minifarm vine in ajutorul parintilor si ofera in mod gratuit orice reteta eliberata pe numele copilului.

 

Prezenta online

Existenta magazinului online este un alt beneficiu oferit de echipa din spatele Minifarm. Cumparaturile se pot realiza mult mai simplu si mult mai usor, iar acestea urmeaza sa fie livrate direct la usa fara prea mare efort. Anumite discounturi sau promotii sunt valabile doar pentru site-ul online, asa ca doritorii ar trebui sa arunce si aici o privire pentru a afla mai multe amanunte si pentru a lua cea mai buna decizie.

 

Gratie numarului tot mai mare de clienti, dar si datorita valului de vanzari, Minifarm isi propune sa se extinda in continuare, insa isi doreste sa prospecteze si alte zone in cautarea celor mai bune oportunitati. Posibilitatea achizitionarii unor produse farmaceutice la preturi de producatori este extrem de apreciata de catre marea majoritate a clienti fapt pentru care acestia se vor arata mai mult decat bucurosi sa afle faptul ca Minifarm poate ajunge si in orasul lor.