Minifotbal la Valea Călugărească, la prima ediție a turneului „MCF Ploiești și prieteni”. Un patrulater interesant indoor

Dragos Trestioreanu -

Minifotbal la Valea Călugărească, la prima ediție a turneului „MCF Ploiești și prieteni”. Un patrulater interesant indoor

Minifotbalul, ramură a sportului rege din care provine și actualul președinte al Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, are mereu noroc, pentru că se poate practica și afară – atunci când vremea o permite -, pe terenuri cu iarbă sintetică, și în sală (indoor), când condițiile meteo împiedică desfășurarea meciurilor, acestea mutându-se în sală și disputându-se după reguli specifice. Adică așa cum se întâmplă și în prezent.

De exemplu, vineri, 2 martie, de la ora 19.00, în sala de sport a Liceului Agricol „Gheorghe Ionescu Sisești”, din Valea Călugărească, se va da startul Turneului „MCF Ploiești și prietenii”, la care, în afara echipei ogranizatoare, vor mai participa și MCF Dedeman și Ventus, ambele tot din Ploiești, și MFC Chimistul Grafex Valea Călugărească. Potrivit delegatului MCF Ploiești, Gabriel Georgescu, împerechierile se vor face prin tragere la sorți, iar formațiile câștigătoare din cele două confruntări urmează a disputa finala mare; învinsele, firesc, pe cea mică. Fiecare duel va dura câte 30 de minute (2×15), conducerea jocului urmând a fi asigurată de o tânără speranță a arbitrajului prahovean, ploieșteanul Valentin Dediu, inginer economic în domeniul mecanic, ca absolvent al UPG.

Premiile vor fi acordate, la finalul întrecerilor, de partenerul turneului, Casa Auto Mecca, iar înmânarea lor va cădea în sarcina unui invitat surpriză. Acesta va stabili, împreună cu delegații echipelor participante, Gabriel Georgescu  (MFC Ploiești), Claudiu Neagu  (MFC Chimistul Grafex Valea Călugărească), Ionuț Păun (Ventus Ploiești) și Mădălin Roșu (MFC Dedeman Ploiești), și cu reprezentantul  partenerului, Iustin Chivu (managerul firmei mai sus-menționată), cine va intra în posesia premiilor individuale: „Portarul ediției I a Turneului <>”, „Golgheterul ediíei I a Turneului <>”, „Cel mai bun jucator al ediției I a Turneului <>” și „Revelația ediției I a Turneului <>”.

Gazdele acestei prime ediții a Turneului „MFC Ploiești și prietenii” așteaptă la sala de sport din Valea Călugărească câți mai mulți iubitori ai minifotbalului prahovean, invitându-i la vizionarea unui frumos spectacol sportiv.

Foto: MFC Ploiești