Minifotbal. MFC Ploiești a învins pe Dedeman Ploiești!

Redactia -

Minifotbal. MFC Ploiești a învins pe Dedeman Ploiești!

Miercuri, 11 aprilie 2018, de la ora 20.30, MFC Ploiești a întâlnit, în cadrul etapei cu numărul 15 a Ligii A de Minifotbal, din Prahova, pe MFC Dedeman Ploiești, echipa de care a trecut cu scorul de 6-3.

MFC Ploiești a intrat bine în joc și a deschis scorul foarte repede, prin Cristian Stănescu, cel care, în minutul 3, îl învingea, pentru prima dată, pe portarul advers. A urmat un meci tare, bazat pe tatonări și intrări la limita jocului, supravegheat cu atenție de cei doi cavaleri ai fluierului, Gabriel Piciu și Bebe Zahiu. Lăsându-se dominați pe tot parcursul reprizei, cei de la Dedeman au înscris totuși în ultimul minut al primei reprize, reușind astfel sa intre la vestiare cu un rezultat egal: 1-1.

Repriza a doua a debutat la fel de bine, graie schimbărilor făcute la pauzaă în primul 6, astfel că decizia lui Gabriel Georgescu de a-l “urca” pe Florin Ghica la jumătatea terenului, lângă Cristi Stănescu, s-a dovedit a fi una de bun augur. După doar tre minute de joc, Ghica l-a servit pe Cristian Arnăutu, care a înscris ca de fiecare dată, mai exact ca un atacant pur-sânge. La un minut de la reluarea jocului, Gabriel Năstase s-a trecut și el pe lista marcatorilor, printr-un șut deviat, care l-a păcălit pe portarul advers. Năstase a fost urmat de Gabriel Georgescu, care abia intrat, în minutul 30, a marcat din poziție de „unu la unu” cu apărătorul buturilor celor de la Dedeman. În minutul 34, adversarii au redus din diferență, după o greșeală a portarului Mihai Șerban, însă aceștia au fost „pedepsiți”, apoi, prin golului lui Stănescu, cel care, din interiorul careului, l-a învins pe portar, printr-un șut cu călcâiul, făcând deliciul publicului prezent în tribunele bazei sportive Kiru Sport, din incinta parcului Tineretului! Tabela a fost închisă în minutul 40, la scorul de 6-3, iar MFC Ploiești ajunge la 3 victorii din 4 meciuri oficiale!

Garnitura folosita de Gabriel Georgescu a fost următoarea (înaintea prenumelui și a numelui fiind trecut numărul de pe tricou): 77. Mihai Șerban – 3. Gabriel Năstase (28. Irinel Ivan), 11. Cristian Stan (20. Florin Ghica) – 6. Cristian Stănescu, 18. Eugen Rudaru – 9. Cristian Arnăutu (7. Gabriel Georgescu).

Au absentat: Alexandru Crăciun, Sebastian Miu, Marian Ghiță( toți trei învoiți), Theo Bojoagă, Mihai Vanghele(ambii accidentați).

Meci MFC Ploiești – Ader, în Cupa LMF Prahova

Pe 22 aprilie 2018, se vor juca optimile Cupei LMF Prahova, ediția 2018, în care MFC
Ploiești i-a luat locul uni echipe retrase, Atletic United, și o va întâlni astfel pe Ader Ploiești. formație pregătită de Raul Petrescu. În „16-imile” Cupei LMF Prahova, MFC fusese învinsă, categoric, de Ader, cu scorul de 8-2!