Minifotbal: MFC Ploiești, la prima înfrângere din 2018!

Redactia -

Minifotbal: MFC Ploiești, la prima înfrângere din 2018!

În cadrul etapei cu numărul 14 a campionatului Ligii A de Minifotbal, din Prahova, MFC Ploiești a întâlnit-o, joi, 5 aprilie 2018, de la ora 20.30, pe Metalul Plopeni, pe terenul 1 al Bazei Sportive Kiru Sport, din Ploiești, într-un meci în care echipa pregătită de Gabriel Georgescu s-a recunoscut învinsă cu scorul de 4-2.

Partida a început nefericit pentru MFC, cea care, după 10 minute de joc, era deja condusă cu 2-0, după unele erori în apărare. La acest scor, nenumăratele ocazii ale echipei ploieștene s-au concretizat abia în minutul 19, atunci când Eugen Rudaru a redus din diferență, după ce a rămas în poziție de “unu la unu” cu experimentatul portar al Metalului Plopeni, Aurel Panaite.

Dominând clar repriza secunda, MFC Ploiești a atacat în “valuri”, dar Gabriel Năstase, Cristian Arnăutu, Florin Ghica, Marian Ghiță și Cristian Stănescu nu au reușit sa îl învingă pe apărătorul buturilor adverse, cel care și-a salvat echipa în nenumărate rânduri.În acest context, cei care au marcat primii în repriza a doua au fost tot cei de la Plopeni, în minutele 33 și 36, tabela fiind închisă de Stănescu în minutul 37, stabilindu-se astfel scorul final: 4-2 pentru Metalul.

Gabriel Georgescu și Sebastian Miu au trimis în teren următorul prim “11”, pe parcurs mai folosind și alți jucători: 77. M.Șerban – 27. Fl.Ghica, 3. G.Năstase – 4. Cr.Stănescu , 6. M.Ghiță (7. E.Rudaru) – 9. Cr.Arnăutu (11. C.Stan).

Au absentat: Th.Bojoagă, Alexandru Crăciun (ambii învoiți) și Irinel Ivan (accidentat).