Minifotbal. MFC Ploiești o invinge pe Viitorul Ploiești ! Bojoagă, Arnăutu și Crăciun, printre marcatorii MFC-ului !

Redactia -

Minifotbal. MFC Ploiești o invinge pe Viitorul Ploiești ! Bojoagă, Arnăutu și Crăciun, printre marcatorii MFC-ului !

După o perioadă de mai bine de o lună de zile, în care oficialii celor două echipe s-au atacat reciproc pe site-urile de socializare sau folosindu-se de site-urile oficiale ale echipelor pe care le conduc, joi, 15 martie, de la ora 19.50, pe terenul de la Kiru Sport, MFC Ploiești a întâlnit-o pe Viitorul Ploiești, echipă de care, așa cum era de așteptat, a trecut, scorul final fiind de 6-3!

Meciul nu a debutat tocmai bine pentru MFC Ploiești, care, după doar 7 minute de joc, s-a văzut condusă cu 1-0, în urma unui șut de la distanță al fundaşului Androne Mihai, care l-a lăsat pe portarul MFC-ului, Șerban Mihai, fără reacție, urmând ca, după alte 3 minute, Iordache Ion să dubleze avantajul echipei Viitorul! După cele 10 minute de dominare clară a Viitorului, MFC Ploiești a început să pună stăpânire pe joc și astfel, în minutul 15, Bojoagă Theodor reduce din diferență, printr-un șut din marginea careului, stabilind scorul pauzei: 2-1 în favoarea Viitorului! De menționat este că, la ultima fază a primei reprize, portarul MFC-ului, Șerban Mihai, și-a salvat echipa de la primirea celui de al treilea gol, în urma scăpării pe contraatac a celor de la Viitorul, după o relaxare în apărarea echipei sale!

Intrați în repriza a doua mult mai motivați, schimbările managerului Georgescu Gabriel și-au făcut simțite prezența pe teren și astfel, după doar 5 minute de la reluarea jocului, Crăciun Alexandru Ionuț restabilește egalitatea îndeplinind formalitatea la o fază clară de gol. Dacă prima repriză a fost dominată aproape în totalitate de Viitorul, cea de a doua i-a aparţinut MFC-ului, echipa care, în minutul 30, a preluat conducere grație golului marcat de același Bojoagă Theodor, acesta reușind, deci, “dubla”. În minutul 32, “tancul” Arnăutu Cristian l-a învins pe portarul advers, printr-un şut din afara careului. Viitorul a răspuns prin golul marcat de Ioniță Ilie, scăpat pe contraatac, însă, la doar câteva minute, Georgescu Gabriel a fost inspirat şi l-a introdus pe teren pe Năstase Gabriel, cel care în doar 3 minute a reușit să înscrie de două ori și, pe cale de consecință, să închidă tabela, la scorul de 6-3 pentru echipa sa!

Cu cele 3 puncte câștigate în acest meci, MFC Ploiești a urcat pana pe locul 6, având acum 15 puncte, în timp ce Viitorul a rămas pe poziţia a 10-a, la 9 lungimi în urmă. Pentru MFC Ploiești urmează meciul împotriva nou-înființatei Team Alimtex, confruntare care va avea loc miercuri, 21 martie, de la ora 19.00, în timp ce Viitorul o va întâlni pe campioana Chedra Tax, joi, 22 martie, ora 19.50!