Minifotbal: MFC Ploiești-Viking Pruszynski – finala Cupei LMF Prahova!

Redactia -

Minifotbal: MFC Ploiești-Viking Pruszynski – finala Cupei LMF Prahova!

Finala Cupei României LMF Prahova, ediția 2018, va avea loc miercuri, 23 mai 2018, de la ora 20.30, între echipa condusă de Gabriel Georgescu, MFC Ploiești, și deținătoarea trofeului din 2017, Viking Pruszynski, manageriată de către Iulian Bucur. Cele două echipe au ajuns în aceasta ultimă fază a competiției după ce, în semifinale, s-au calificat în urma loviturilor de departajare! Asta deoarece, în timpul regulamentar de joc, ambele meciuri s-au terminat nedecis: 1-1!

În una dintre semifinale, MFC Ploiești a trecut, eroic, de SystemBau, grație paradelor portarului Mihai Vanghele, tânără speranță a Petrolului Ploiești, cel care a apărat trei penaltiuri, în timpul regulamentar înscriind Cristian Stănescu, pentru MFC, și antrenorul secund al echipei Astra 2, Laurențiu “Lara” Costache, pentru SystemBau.

În cealaltă semifinală, Viking Pruszynski a deschis scorul, în minutul 17, prin Cristian Dumitrache, alias Găină, dar – pe fondul oboselii – a fost egalată, un sfert de oră mai târziu, de Cătălin Gheorghe, de la Sky Falcons! La loviturile de departajare, câștig de cauză a avut experimentatul portar al “vikingilor”, Ion Catană, fost apărător al buturilor și… atacant la Petrolul sau Prahova. Prin cele două lovituri de departajare apărate, Catană a reușit să-și califice echipa în finala Cupei LMF Prahova 2018!

Toți iubitorii minifotbalului prahovean, toți jurnaliștii locali interesați de acest eveniment, sunt așteptați miercuri, 23 mai 2018, de la ora 20.30, la Baza Sportiva Kiru Sport, din Ploiești, de lângă Sala sporturilor Olimpia, pentru a lua parte la spectacolul pe care cele doua grupări și-au propus să-l ofere simpatizanților acestei ramuri a fotbalului mare!