Minifotbal: Mihai Vanghele duce MFC Ploiești în finala Cupei LMF Prahova 2018 !

Daniel Dimache -

Minifotbal: Mihai Vanghele duce MFC Ploiești în finala Cupei LMF Prahova 2018 !
 
  Luni, 14 mai 2018, pe terenul 1 al Bazei Sportive Kiru Sport din incinta parcului Sălii Sporturilor Olimpia din Ploiești, MFC Ploiești a întâlnit de la ora 20. 30 pe SystemBau, într-un meci cu miza mare-finala Cupei LMF Prahova, ediția 2018 ! 
 
              Așa cum era de așteptat, meciul din campionat nu a avut legătură cu cel din Cupă, deoarece SystemBau s-a aparat mult mai bine și a reușit să facă mai puține greșeli decât în campionat, însă, atacul MFC l-a învins pe portarul Ion Valentin în minutul 14, atunci când Cristi Stanescu l-a învins pe acesta și ducându-și echipa cu un picior în finala . După pauza, MFC Ploiești a încercat sa forțeze golul doi și după o serie de ratări monumentale ale lui Dănuţ Iancu sau Alex Crăciun, SystemBau a fost cea care a restabilit egalitatea în minutul 32 după o eroare a apărării avderse. 
 
MFC Ploiești, expertă la penalty-uri ! 
 
          Deși echipierii MFC au dominat jocul de la un capăt la celălalt, meciul a ajuns la penalty-uri, acolo unde cei de la SystemBau au executat primii, însă Mihai Vanghele a apărat impecabil, dându-le astfel, încredere lui Gabriel Năstase, primul jucător trimis de Gabriel Georgescu să execute, cel care înscrie și primul gol, 1-0 ! SystemBau înscrie prin Ionuţ Enciu, iar MFC Ploiesti ratează prin Florin Ghica . Mihai Vanghele apără execuția lui Laurenţiu Costache, dar Cristi Stănescu ratează și el în contul MFC Ploiești! Mihai Vanghele își salvează din nou echipa, apărând șutul lui Matache Lucian iar cel care duce MFC Ploiești în finala Cupei LMF Prahova, ediția 2018 este Cristian Arnăutu, cel care da startul horei bucuriei chiar la mijlocul terenului !