Ministrul Mediului, Mircea Fechet, în Prahova. Şedinţă cu autorităţile locale şi judeţene

Redactia -

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, în Prahova. Şedinţă cu autorităţile locale şi judeţene
Astăzi, 9 august, la Casa Timiș a avut loc o conferință regională în cadrul campaniei naționale „Reciclăm în România”, oferind astfel un spațiu dedicat discuțiilor și sensibilizării pe această temă.
 
 Prezent la eveniment, ministrul mediului, apelor și pădurilor, Mircea Fechet, alături de reprezentanți ai autorităților județene, locale, ONG-urilor și experți în reciclare, a subliniat necesitatea unei abordări unite în creșterea gradului de conștientizare legat de colectarea separată. Totodată, a subliniat și investițiile masive ale MMAP în soluții moderne pentru a răspunde provocărilor actuale din acest domeniu.
 
În același context, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Dumitru Tudone, a vorbit despre legătura profundă dintre om și natură, precum și responsabilitatea pe care o avem față de mediu.
 
Evenimentul a beneficiat de participarea unor invitați de seamă, printre care deputatul Mircea Roșca, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Dumitru Tudone, subprefectul de Prahova, Marius Soare, precum și reprezentanții asociațiilor ECOTECA, ECOTIC, RETURO SGR și Green Group.
 
„Reciclăm în România” este prima campanie națională derulată de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor în colaborare cu Agenția Fondului pentru Mediu, având ca scop creșterea gradului de conștientizare a importanței colectării separate, țintind atât populația, cât și autoritățile locale, esențiale în implementarea măsurilor eficiente de colectare și reciclare.