Update. Minor fugit de la Centrul de plasament Breaza, găsit la Bacău

Daniel Dimache - Știri

Update. Minor fugit de la Centrul de plasament Breaza, găsit la Bacău

Astazi, 6 Octombrie a.c., in jurul orelor 09:10, Poliția Orașului Breaza a fost sesizată de catre reprezentanții Centrului de Plasament Breaza, despre faptul ca minorul instituționalizat VALOCSIK ALESSANDRO GIULIANO, in varsta de 16 ani, a plecat de la centru si nu a mai revenit.

Se pare ca acesta ar fi plecat in aceasta dimineata, in intervalul orar 07:20-08:30, posibil cu destinația municipiul Bacău.

Publicitate

La momentul disparitiei purta blugi de culoare albastra, cu tăieturi in zona genunchilor, un hanorac albastru si era incaltat cu adidasi de culoare albastru cu negru.
Semnalmente:
1,70 metri inaltime, greutate cca 60 kg, păr saten tuns scurt in părți, cu suvițe blonde, ochi caprui, fata ovala, ten deschis, fara semne particulare.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana disparuta sunt rugate sa apeleze numarul unic de urgenta 112 sau cea mai apropiata unitate de politie.

UPDATE

Minorul a fost gasit in cursul zilei de 07 octombrie, pe raza municipiului Bacău. Se pare ca acesta nu a fost victima vreunei infractiuni.