Gazeta de Prahova

MInor plecat de la şcoală nu a mai ajuns acasă

Știri

Daniel Dimache

Polițiștii Sectiei 2 Ploiesti au fost sesizaţi despre faptul că minorul Marian Alexandru Andrei, de 14 ani, din Ploieşti, a plecat voluntar de la şcoală şi nu a ajuns la domiciliu.

Au fost demarate toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigaţii pentru găsirea persoanei în cauză, informează IJP Prahova.

Semnalmentele minorului: înălţime 1, 68, greutate 54 de kg, constituţie atletică, păr şaten, ondulat, frunte îngustă, faţa ovală, ochi căprui.

La momentul plecării, Marian Alexandru Andrei era îmbrăcat cu blugi de culoare neagră, geacă scurtă, din fâş, de culoare bleumarin, cămaşă de culoare bleu şi adidași de culoare albastră.

Persoanele care pot oferi informaţii despre minorul în cauză sunt rugate să sune la 112 sau sa anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline