Minoră dispărută. Update

Daniel Dimache -

Minoră dispărută. Update

Polițiștii din Bălţeşti au fost sesizaţi de tatăl minorei Marinescu Cristina Andreea, de 10 ani, din Podenii Vechi, despre faptul că aceasta a dispărut de la domiciliu.
Din investigaţiile efectuate a rezultat că minora s-ar afla împreună cu mama sa. Părinții sunt divorţaţi, minora a fost încredințată tatălui, iar mama a mai luat-o, ulterior aducând-o înapoi.
Semnalmente: înălţime 1,55 m, constituţie atletică, faţa ovală, ochi căprui, păr castaniu, ondulat, lung. Era îmbrăcată cu bluza albastră cu mânecă lunga, pantaloni de culoare gri, papuci din plastic de culoare roz.
Persoanele care pot oferi informaţii despre minora dispărută sunt rugate să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Update, 3 septembrie

Poliţiştii din Bălţeşti au fost informaţi de tatăl minorei Marinescu Cristina Andreea despre faptul că fetiţa a ajuns acasă.
Din cercetări a rezultat că minora nu a fost victima vreunei infracțiuni, s-a aflat împreună cu mama ei, care a trimis-o acasă cu microbuzul, după ce, în prealabil a încredințat-o unei vecine care a însoțit-o până acasă.