Minora şi presupusul răpitor din judeţul Cluj au fost găsiţi

Daniel Dimache -

Minora şi presupusul răpitor din judeţul Cluj au fost găsiţi

La data de 22 octombrie 2019, în jurul orei 01:00, în urma investigațiilor efectuate a fost depistată minora în vârstă de 13 ani, informează poliţia. Aceasta era însoțită de bărbatul în preajma căruia a fost văzută ultima dată. Cei doi au fost găsiţi pe raza comunei Vultureni, jud. Cluj, în cursul nopții.

Sute de polițiști, jandarmi și voluntari au acționat în această perioadă pentru găsirea minorei în vârstă de 13 ani a cărei dispariție a fost semnalată la data de 20 octombrie a.c..

În urma investigațiilor și a căutărilor de amploare, în noaptea de 21/22 octombrie minora a fost găsită în extravilanul localității Cristurel, comuna Așchileu. Aceasta era însoțită de bărbatul în preajma căruia a fost văzută ultima dată, suspectat iniţial că ar fi răpit-o.

Minora nu prezenta urme vizibile de violență, iar conform primelor investigații aceasta ar fi lipsit de acasă pe fondul unei relații tensionate în familie.

În cauză a fost informată Direcția Generală de Asistență și Protecție a Copilului, iar minora a fost internată la un centru de primire a copilului în regim de urgență.

Bărbatul în vârstă de 27 de ani, rudă a minorei, a fost audiat cu privire la cele întâmplate. În cauză se continuă cercetările pentru lămurirea tuturor aspectelor legate de dispariția minorei, sub coordonarea unității de parchet.