Mircea Bornescu se ia de patronul clubului CFR Cluj

Redactia -

Mircea Bornescu se ia de patronul clubului CFR Cluj

Revenit sub culorile Petrolului, după ce a apărat, în returul campionatului trecu,t buturile Universităţii Cluj, portarul MIrcea Bornescu (foto; www.agerpress.ro) s-a luat de patronul fostei rivale din urbea de la malurile Someşului, CFR, acuzându-l că ar influenţa viaţa grupării „şepcilor roşii”! Într-un interviu acordat cotidianului Ziua de Cluj, Bornescu spune că ”Universitatea se ridică numai atât cât i se permite”. Apoi, goal-keeper-ul detaliază, dar fără a-i da numele lui Paszkany Arpad, la care face clar referire: ”În Cluj şi în Transilvania sunt oameni cu posibilităţi financiare şi nu se implică. De ce? Fiindcă toţi sunt controlaţi de un singur om. Iar la Universitatea nu vine niciun investitor, pentru că, în Cluj, nu mişcă nimeni fără acordul acestuia. Nu-i dau numele, fiindcă se ştie despre cine vorbesc”.

Mircea Bornescu se oferă şi ca exemplu personal, în privinţa influenţei lui Paszkany: ”Acest om conduce tot pe acolo, asta fiind opinia mea. Când mi-am dat seama de chestia asta? Când am fost chemat la parchet să dau declaraţii după incidentul cu Cadu. Procurorii s-au autosesizat şi m-au chemat înaintea meciului al doilea contra CFR-ului. Nu m-am speriat. Probabil că au vrut să-şi arate muşchii. Au fost însă lovituri mult mai grele în alte partide. Îmi amintesc de o bătaie de la Steaua-Rapid, atunci când nu a fost chemat niciun jucător la procuratură”.

Odată revenit la Ploieşti, noul apărător al buturilor Petrolului nu va mai avea probleme de acest gen, fiindcă – deşi există şi în Ploieşti două rivale locale – patronul Astrei, Ioan Niculae, nu are atâta influenţă pe cât crede Bornescu că ar avea Paszkany Arpad la Cluj!