Mircea Cosma anunţă repornirea traficului pe podul de pe Centura de Vest

Redactia -

Mircea Cosma anunţă repornirea traficului pe podul de pe Centura de Vest

Joi, 14 noiembrie 2013, Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma a verificat stadiul lucrărilor la podul peste calea ferată de pe Centura de Vest a Ploieştiului, unde constructorii făceau ultimele retuşuri înainte ca acesta să fie redat circulaţiei. Conform termenului stabilit de către autorităţi, mâine 15 noiembrie, începând cu orele 13,00, întreg traficul pe Centura de vest a Ploieştiului revine la patru benzi, odată cu finalizarea lucrărilor la acest pasaj.

De la începutul lunii iunie,traficul rutier pe Centura de Vest a Ploieştiului a fost resticţionat la câte o bandă de circulaţie pe fiecare sens de deplasare, ca urmare a unor lucrări de reparaţii la cele trei pasaje rutiere de pe aceasta.

Tot astăzi, preşedintele Mircea cosma a verificat şi stadiul lucrărilor la alte două investiţii derulate prin Consiliului Judeţean Prahova.

Primul obiectiv a fost la Floreşti, la şantierul făcut pentru amenajarea sensului giraroriu situat la intersecţia DJ 720 cu DJ 101P, investiţie ce urmează a fi finalizată peste 10 zile cu fonduri de la bugetul Consiliului Judeţean Prahova.

Al doilea obiectiv vizitat de preşedintele Mircea Cosma a fost Şcoala Gimazială Specială din Filipeştii de Târg, unde se fac lucrări de reabilitare a clădirii, de recompartimentare a dormitoarelor , de refacere a sistemului de canalizare şi de reamenajare a curţii. Proiectul este finanţat prin Programul Operational Regional 2007 – 2013, Axa prioritară 3 “Îmbunătățirea infrastructurii sociale”. Valoarea totală a contractului este de 3.917.194,44 lei iar termenul de finalizare va este în luna noiembrie 2014.