Misiune de serviciu a polițiștilor prahoveni: tanti Constanța a fost salvată!

Daniel Dimache -

Misiune de serviciu a polițiștilor prahoveni: tanti Constanța a fost salvată!

 

Ieri, 27 iunie a.c., în jurul orei 12.30, Poliția orașului Vălenii de Munte a fost sesizată de către un bărbat, despre faptul că un prieten al său se află în pădurea Cazacu, din comuna Gura Vitioarei și de trei ore nu mai știe nimic de soția sa, fiind convins că aceasta s-a rătăcit.

În urma apelului, polițiștii cunoscând zona ca fiind frecventată de animale sălbatice au constituit echipa operativă și de îndată, coordonați de șeful Poliției Orașului Vălenii de Munte au pornit în zona indicată, unde l-au găsit pe bărbat care le-a spus ca a venit cu soția sa în pădure, pentru a culege ciuperci și că la un moment dat a plecat la mașină să lase o sacoșă, iar când s-a întors a constatat faptul că aceasta nu mai este.

Speriat de faptul că în apropiere și-au mai făcut apariția și câțiva urși a cerut ajutor.

Polițiștii, împreună cu pompierii și jandarmii prahoveni, dar și cu un pădurar au împărțit zona pe mai multe tronsoane de drum, în speranța că o vor găsi mai repede pe femeie.

În jurul orei 16.40, colegii noștri au sunat în dispecerat, cu vestea că au găsit-o pe bătrânică, teafără și nevătămată.

7 kilometri au parcurs Iulian, Nicolae, Constantin și Radu până să o găsească pe tanti Constanța, care se afla la limita între satul Bughea de Jos și pădurea Cazacu, din comuna Gura Vitioarei.

Zâmbetul de mulțumire al doamnei Constanța i-a făcut pe polițiștii noștri să plece acasă împăcați că au evitat o tragedie!

Chiar dacă în imagini nu am reușit să îi surprindem pe toți patru, le mulțumim prin intermediul celor 2 colegi, pentru devotamentul de care au dat dovadă!