Mobilizare în minivacanţa de Sfânta Maria. 1.000 de poliţişti vor fi în stradă

Redactia -

Mobilizare în minivacanţa de Sfânta Maria. 1.000 de poliţişti vor fi în stradă

Inspectoratul de Poliție Județean Prahova va fi la datorie pentru ca întreaga comunitate să se bucure în liniște și în siguranță de minivacanța de Sfânta Maria.

Astfel, în perioada 11-15 august a.c., aproximativ 1.000 de polițiști prahoveni vor actiona în teren, pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică, combaterea infracționalității stradale, traficului și consumului de droguri, inclusiv în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona lăcașurilor de cult sau de desfășurare a unor manifestări publice.

Poliţişti de ordine publică, rutieră, investigații criminale, dar și ai altor structuri din cadrul inspectoratului vor acţiona în acest weekend prelungit, cu celelalte instituţii ale statului, cu atribuţii în domeniu, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de orice natură.

Polițiștii rutieri vor acționa permanent pe principalele artere rutiere din județul Prahova, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, fluidizarea traficului rutier și prevenirea producerii de accidente rutiere!

În vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere cu urmări grave, pentru deplasări cât mai în siguranță în această minivacanță, polițiștii rutieri prahoveni vor folosi aparatele de măsurare a vitezei, precum și cele etilotest și drugtest.